Καλλιτεχνική φλέβα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ιστορική συνοικία Flatiron District του Μανχάταν, και συγκεκριμένα στο πρώην George Washington Hotel που στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει πολλούς φημισμένους καλλιτέχνες (όπως τον δημιουργό της pop art Keith Haring) αλλά και τον ποιητή W. H. Auden, στεγάζεται πλέον το νεοαφιχθέν Freehand New York.

Πρόκειται καταρχήν για ξενοδοχείο, το οποίο όμως στο πνεύμα του προκατόχου του δεν θα υποδέχεται μόνο ταξιδιώτες, αλλά και επιλεγμένους αποφοίτους του τμήματος Καλών Τεχνών του Bard College, οι οποίοι μέσω ενός προγράμματος υποτροφιών θα μπορούν να ζουν, να δημιουργούν και να χρησιμοποιούν τους χώρους του για να εκθέτουν τα έργα τους.

Οι τοιχογραφίες που κοσμούν ήδη το φουαγέ και τα 395 υπνοδωμάτια φέρουν μάλιστα την υπογραφή τους.

Οι επιλογές διαμονής ποικίλλουν, από κοιτώνες με κουκέτες μέχρι σουίτες με υπέρδιπλα κρεβάτια, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο κεφάλαιο «φαγητό», με ασυνήθιστες επιλογές από Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή που σερβίρονται στο εστιατόριο Studio.

freehandhotels.com/new-york

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή