Υποπτη επιστολή σε Χάρι και Μέγκαν

Υποπτη επιστολή σε Χάρι και Μέγκαν

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια επιστολή που απεστάλη στο ανάκτορο του Σεντ Τζέιμς περιείχε μια ουσία η οποία ερευνάται τώρα από την αστυνομία. Η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου η οποία εξέτασε την υπόθεση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η σκόνη δεν ήταν επικίνδυνη. Επί του παρόντος, δεν έχουν γίνει συλλήψεις σε σχέση με την υπόθεση, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται.

Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Evening Standard, η επιστολή είχε ως παραλήπτες τον πρίγκιπα Χάρι και την Αμερικανίδα αρραβωνιαστικιά του Μέγκαν Μαρκλ. Η επιστολή παρελήφθη στις 12 Φεβρουαρίου, μία ημέρα προτού ένα πακέτο με λευκή σκόνη ταχυδρομηθεί στο Γουεστμίνστερ. Και στην περίπτωση της επιστολής που είχε ως παραλήπτη τον πρίγκιπα Χάρι, το περιεχόμενο της ήταν μια λευκή σκόνη. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας δεν γνωρίζουν αν τα δύο πακέτα έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους.

Την ίδια στιγμή και ενώ οι προετοιμασίες για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ εντατικοποιούνται, περισσότερα από τριακόσιες χιλιάδες άτομα υπέγραψαν μία διαδικτυακή αίτηση προκειμένου να σταματήσουν το δημοτικό συμβούλιο του Ουίνδσορ από το να απομακρύνει τους αστέγους από τους δρόμους πριν από τον βασιλικό γάμο.

Η Χόλι Φίσγουικ, η οποία δημιούργησε την αίτηση, συναντήθηκε με τον επικεφαλής του δημοτικού συμβουλίου, Σάιμον Ντάντλεϊ, προκειμένου να συζητήσουν για το μέτρο. Η τοπική αρχή έχει δώσει τις προτάσεις της, τις οποίες επεξεργάζονται οι άνθρωποι του δήμου.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να παντρευτούν στο κάστρο του Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου. Eπίσης το δημοτικό συμβούλιο του Ουίνδσορ διέψευσε μια αναφορά ότι θα απαγορευόταν στον κόσμο να αφήνει αντικείμενα στους δρόμους.

Η Φίσγουικ τόνισε ότι κατά τη συνάντησή της με τον Σάιμον Ντάντλεϊ συζήτησαν μια σειρά μέτρων όπως είναι η τοποθέτηση ντουλαπιών για τους αστέγους έτσι ώστε να μπορούν να κλειδώνουν τα πράγματά τους και να μην τα παρατούν στους δρόμους. Επίσης η Φίσγουικ πρότεινε να δοθούν περισσότερες πληροφορίες στο κοινό σχετικά με το πώς μπορούν να βοηθήσουν τους αστέγους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή