Μπάσκετ: Mε Εσθονία η Εθνική σε… διπλό παράθυρο

Μπάσκετ: Mε Εσθονία η Εθνική σε… διπλό παράθυρο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η… διαφορετική σε σύνθεση, αλλά η ίδια σε αποφασιστικότητα εθνική ομάδα συνεχίζει σήμερα (18.30), στο Ηράκλειο, το οδοιπορικό της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου 2019, υποδεχόμενη την αδύναμη Εσθονία και είναι το απόλυτο φαβορί για την τρίτη, συνεχόμενη νίκη της. Η ελληνική ομάδα που έχει επικρατήσει της Μεγάλης Βρετανίας και του Ισραήλ στο πρώτο «παράθυρο» των προκριματικών, τον προηγούμενο Νοέμβριο, γνωρίζει ότι, με τη δεδομένη προσοχή και σοβαρότητα, δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από τους Εσθονούς, που έχουν προπονητή από το 2004 τον γνώριμο από τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό Τιτ Σοκ. H προσέλευση των φιλάθλων στο κλειστό «Δύο Αοράκια» αναμένεται να είναι πολυάριθμη, προσθέτοντας πόντους στη σκέψη της ΕΟΚ να εξελιχθεί το Ηράκλειο σε μόνιμη έδρα της Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ και τους αγώνες της δεύτερης φάσης.

«Η ομάδα έχει ήδη αρκετά καλή χημεία. Με λίγες προσθήκες είμαστε ίδια ομάδα σε σχέση με το πρώτο παράθυρο του Νοεμβρίου, οπότε θα διατηρήσουμε αρκετά στοιχεία από τότε και θα προσθέσουμε κάποια καινούρια. Είμαστε καλύτερη ομάδα και, εφόσον είμαστε σοβαροί και ακολουθήσουμε το πλάνο μας, δεν θα έχουμε πρόβλημα», δήλωσε ο πλέι μέικερ Νίκος Γκίκας.

Η 12άδα που επιλέχθηκε για τον σημερινό αγώνα: Γκίκας, Κατσίβελης, Λούντζης, Μποχωρίδης, Αθηναίου, Γιαννόπουλος, Κασελάκης, Σάκοτα, Μαργαρίτης, Βασιλόπουλος, Μπουρούσης, Μαυροειδής. Στον άλλο αγώνα του 8ου ομίλου, το Ισραήλ θα αντιμετωπίσει τη Μ. Βρετανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή