Τσακαλώτος: Η οικονομία βελτιώνεται, αλλά δεν το έχει αντιληφθεί ο πολίτης

Τσακαλώτος: Η οικονομία βελτιώνεται, αλλά δεν το έχει αντιληφθεί ο πολίτης

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άποψη πως «γίνονται κάποια πράγματα και υπάρχει βελτίωση στην οικονομία, αλλά ακόμα δεν το έχει αντιληφθεί ο πολίτης», εξέφρασε υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, από το Ηράκλειο Κρήτης.

Νωρίτερα σήμερα, ο κ.Τσακαλώτος είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, με θέμα την ανάπτυξη του Ηρακλείου.

Ο κ. Τσακαλώτος έφτασε  στο δημαρχείο συνοδευόμενος από τους βουλευτές Σ. Βαρδάκη και Ν. Ηγουμενίδη και τον γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Γ. Παυλιδάκη.

O υπουργός ζήτησε ενημέρωση για την ανάπτυξη του νομού Ηρακλείου και ρώτησε εάν υπάρχει αύξηση των οικοδομικών αδειών στην πόλη του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο κ.Τσακαλώτος είπε χαρακτηριστικά πως γίνονται κάποια πράγματα και υπάρχει βελτίωση στην οικονομία, αλλά ακόμα ο πολίτης δεν το έχει αντιληφθεί.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Αρναουτάκη Σταύρο και τον δήμαρχο Ηρακλείου, ενώ θα επισκεφθεί και επιχειρηματικές μονάδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή