Λήξη συναγερμού στα ΕΛΤΑ Ψυχικού – Τι περιείχε ο φάκελος που κρίθηκε ύποπτος

Λήξη συναγερμού στα ΕΛΤΑ Ψυχικού – Τι περιείχε ο φάκελος που κρίθηκε ύποπτος

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας φάκελος που έφτασε στις 12:30 στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στο Ψυχικό, προκάλεσε συναγερμό στις αρχές, καθώς κρίθηκε ύποπτος.

Ο φάκελος έφτασε χθες το πρωί στα ΕΛΤΑ Ψυχικού και έφερε σφραγίδα αποστολέα από το Λονδίνο. Έπειτα, παραδόθηκε σήμερα στο σπίτι του κ. Παυλόπουλου, με τη φρουρά που ελέγχει την αλληλογραφία του Προέδρου της Δημοκρατίας να τον κρίνει ύποπτο.

Τότε, αποφασίστηκε η επιστροφή του στα ΕΛΤΑ Ψυχικού για περαιτέρω έλεγχο και η διοίκηση του ταχυδρομείου ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ένα απλό χαρτί, με αποτέλεσμα ο συναγερμός, να θεωρείται λήξας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα ο φάκελος είχε πάει κατά λάθος στο σπίτι του κ. Παυλόπουλου γιατί το περιεχόμενό του αφορούσε βεβαίωση πανεπιστημιακών σπουδών κάποιου φοιτητή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή