Πόλεμος ανακοινώσεων Μαξίμου – Γεωργιάδη για τη Novartis

Πόλεμος ανακοινώσεων Μαξίμου – Γεωργιάδη για τη Novartis

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την υπόθεση Novartis, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον Alpha, σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην λογοδοτήσει για αυτό που έκανε.

Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω».

Εντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, μέσω ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου, όπου χαρακτηρίζει «αθλιότητες» τις δηλώσεις του Αδωνι Γεωργιάδη.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Με τις σημερινές του δηλώσεις, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του. Αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας.  Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία».

Απάντηση Μαξίμου σε Γεωργιάδη

«Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis» σημειώνουν κυβερνητικές πηγές αναφορικά με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ και επισημαίνουν: «ισως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δεν μπορεί, θα έχει και η Novartis».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επανήλθε με νέα σκωπτική απάντηση μέσω twitter: «Ο Σύριζα μου είπε ότι κάνω αλητείες: "έλεξεν ο όνος τον αλέκτορα έμβιον ον υπερμεγέθους κεφαλής"… Ας ανοίξει κανένα λεξικό ο Καρανίκας»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή