Οκ, το Snapchat μόλις έχασε $1.5 δισεκατομμύρια χάρη στην Kylie Jenner

Οκ, το Snapchat μόλις έχασε $1.5 δισεκατομμύρια χάρη στην Kylie Jenner

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε περίπτωση που χρειαζόσασταν ακόμα μία επιβεβαίωσε πως οι Kardashians έχουν τεράστια επίδραση στον κόσμο, σας έχουμε αυτή την είδηση.

Η Kylie Jenner πρόσφατα έγραψε ένα tweet όπου ρωτούσε τα 24.5 εκατομμύρια followers της: ''Ούτε εσείς χρησιμοποιείτε το Snapchat πια; Ή μόνο εγώ… είναι λυπηρό''. Η αλήθεια είναι πως ούτε εμείς χρησιμοποιούμε το Snapchat πια, και είναι όντως λυπηρό αλλά η συνέχεια είναι ακόμα πιο στενάχωρη. Την επομένη, οι μετοχές του Snapchat… ''κατάρρευσαν''.

Υπήρξαν φυσικά και αυτοί που ήθελαν να πιστέψουν πως τα δύο γεγονότα δεν σχετίζονταν αλλά όλα τα στοιχεία, όπως τα παρουσίασε το site The Verge, τελικά έχουν άμεση σχέση. Σύμφωνα με το Verge, οι μετοχές του κοινωνικού δικτύου είχαν μικρή άνοδο μέχρι και τη στιγμή που έστειλε το tweet η Kylie. Το αποτέλεσμα ήταν η αξία της μετοχής Snap Inc να πέσει κατά 8%, που σύμφωνα με το Reuters ισοδυναμεί με $1.5 δισεκατομμύριο.

Στην πορεία η εικοσάχρονη επιχερηματίας φαίνεται πως κατάλαβε την γκάφα της αφού το επόμενο της tweet έλεγε ''Ακόμα σε αγαπώ όμως Snap… Η πρώτη μου αγάπη''.

 

Περισσότερες ειδήσεις στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή