Εργαστήρι γεύσεων με τον Γαστρονόμο στο The Ranch

Εργαστήρι γεύσεων με τον Γαστρονόμο στο The Ranch

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα διήμερο γαστρονομικού περιεχομένου θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι φίλοι του φαγητού, της φύσης και της περιπέτειας στο “The Ranch” το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου.

Η ομάδα του «γαστρονόμου» και η σεφ Νένα Ισμυρνόγλου θα ετοιμάσουν ένα workshop για τα παιδιά, όπου θα φτιάξουν μαζί τους χειροποίητα καπελάκια του σεφ, θα φορέσουν ποδιές και θα ζυμώσουν ζυμαρόπιτες. Επίσης, η αγαπημένη μας σεφ θα επιμεληθεί το μενού του διημέρου με συνταγές φτιαγμένες ειδικά για την συγκεκριμένη περίσταση με επιλεγμένα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών από το e- shop akros.gr.

Για τους μεγάλους θα υπάρχει η δυνατότητα να συμμετάσχουν σε γευσιγνωσίες κρασιών και μελιού, ενώ θα γίνει και ξενάγηση για όλη την οικογένεια στο παραδοσιακό εκπαιδευτικό χωριό και στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο με αλευρόμυλο, ελαιοτριβείο, τυροκομείο, παντοπωλείο, φάρμα κ.ά.

Ακόμη, το πρόγραμμα έχει διαγωνισμούς με απολαυστικά δώρα και φυσικά όλες τις αγαπημένες δραστηριότητες του “The Ranch”. 

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και κρατήσεις: The Ranch, Σοφικό Κορινθίας τηλ: 27410-93.800, fax: 2741093679 και γραφεία Πειραιά, Ακτή Μιαούλη 5, Πειραιάς τηλ: 210-41.00.121, 210-41.00.122, f:210-41.00.123.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή