Γάμοι all inclusive

8' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ψάξαμε, μάθαμε και παρουσιάζουμε χώρους, κτήματα και resorts που συνδυάζουν ωραίο περιβάλλον, υποδομές και υπηρεσίες.

ΟΜΙΛΟΣ ALDEMAR RESORTS, HΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Aldemar Knossos Royal kai Aldemar Knossos Villa

Το μυστήριο μπορεί να τελεστεί στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στον λόφο του Knossos Villas. Το catering επιμελούνται οι σεφ των ξενοδοχείων. Οι ομάδες διοργάνωσης δεξιώσεων θα σας προτείνουν ιδέες για τη διακόσμηση, αλλά και συνεργαζόμενους μουσικούς, μπάντες και χορευτικά συγκροτήματα. Ωστόσο, τόσο τη μουσική όσο και τη διακόσμηση μπορούν να αναλάβουν εξωτερικοί  επαγγελματίες της επιλογής σας. Το ζευγάρι μπορεί να απευθυνθεί στα ξενοδοχεία του ομίλου μέχρι και τρεις μήνες πριν. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τις υπηρεσίες και όχι την εποχή. Έκπτωση γίνεται στις τιμές διαμονής, εφόσον ζητηθεί.

Χωρητικότητα: 200 άτομα σε εξωτερικούς και 200 άτομα σε εσωτερικούς χώρους.

Highlight: Η μοναδική ομορφιά του τοπίου και οι υψηλές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στα γούστα του ζευγαριού.

||aldemar-resorts.gr


ΟΜΙΛΟΣ DIVANI COLLECTION HOTELS, ATTIKH

Divani Caravel

Το μενού σχεδιάζεται αποκλειστικά από τους σεφ του ξενοδοχείου. Μέσα στο πακέτο περιλαμβάνονται η τούρτα, τα λουλούδια, καθώς και η διαμονή για την πρώτη νύχτα γάμου σε σουίτα. Το ξενοδοχείο έχει parking, που δεν περιλαμβάνεται στην προσφορά.

Χωρητικότητα: 150-1.000 άτομα.

Highlight: Ο χώρος δεξίωσης στην πισίνα στο Roof Garden, με θέα την Αθήνα.

||divanicaravelhotel.com

Γάμοι all inclusive-1

Divani Apollon & Thalasso

Το μενού σχεδιάζεται αποκλειστικά από τους σεφ του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο προσφέρει την τούρτα, τα λουλούδια, καθώς και τη διαμονή για την πρώτη νύχτα γάμου σε σουίτα. Διαθέτει parking, που όμως δεν περιλαμβάνεται στην προσφορά.

Χωρητικότητα: 150-1.500 άτομα

Highlight: Το εστιατόριο Mythos by Divani δίπλα στη θάλασσα.

||divaniapollonhotel.com


ΟΜΙΛΟΣ GRECOTEL HOTEL & RESORTS

Grecotel Cape Sounio, ΑΤΤΙΚΗ

Ο executive chef Σάκης Τζανέττος δημιουργεί τα μενού, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό φροντίζει για όλες τις λεπτομέρειες. Επιλέξτε τον χώρο που ταιριάζει στο στυλ σας, όπως το μαγευτικό σκηνικό μιας ιδιωτικής παραλίας ή βίλας, μια αίθουσα στο κεντρικό κτίριο κ.ά. Το γαμήλιο πακέτο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ανθοδέσμη της νύφης και την μπουτονιέρα του γαμπρού, a la carte πρωινό στο δωμάτιο, 10 φωτογραφίες, μασάζ για δύο στο Εlixir Spa Retreat, κοκτέιλ στο ηλιοβασίλεμα με ιστιοπλοϊκό, λουλούδια στα δωμάτια, καλάθι καλωσορίσματος, κ.ά.

Χωρητικότητα: Έως και 350 άτομα.

||capesounio.com

Γάμοι all inclusive-2

Riviera Olympia & Aqua Park, ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ

Επιλέξετε ένα από τα γαμήλια πακέτα και τον χώρο της αρεσκείας σας στην παραλία, σε αέρινο Gazebo ή σε αίθουσα. Το μενού σχεδιάζουν οι σεφ του ξενοδοχείου. Το πακέτο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σαμπάνια για τους νεονύμφους, καλάθι καλωσορίσματος, λουλούδια στα δωμάτια, μασάζ για δύο στο κέντρο θαλασσοθεραπείας Εlixir, a la carte πρωινό, κοκτέιλ στην άμμο με θέα το Ιόνιο.

||olympiarivierathalasso.com


ΟΜΙΛΟΣ H HOTELS, ΡΟΔΟΣ

Rodos Princess Beach Hotel και Princess Andriana Resort & Spa, Lindos Princess Beach Hotel

Στα ξενοδοχεία της H Hotels Collection διοργανώνονται συχνά γάμοι, κυρίως όμως για ξένους. (Στο site των ξενοδοχείων υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τα ειδικά πακέτα με τιμές.)  

Οι διοργανωτές events των ξενοδοχείων αναλαμβάνουν όλες τις λεπτομέρειες της τελετής και της δεξίωσης και συνεργάζονται με οποιονδήποτε άλλο επαγγελματία επιλέξετε. Βοηθούν το ζευγάρι στην προετοιμασία των πιστοποιητικών, αλλά και με τους όρκους, καλωσορίζουν τους καλεσμένους και προσφέρουν πρωινό στους νεονύμφους την επομένη στο δωμάτιο. Υπάρχει η δυνατότητα μετάφρασης της τελετής, στολισμοί, φωτογραφίες κ.λπ., εφόσον επιλεγούν. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τα άτομα και τις υπηρεσίες.

Γάμοι all inclusive-3

Μέγιστη χωρητικότητα: 100 άτομα για όλα τα ξενοδοχεία.

Highlight: Γάμος με θέα στο Αιγαίο στο Rodos Princess.

Πολυτέλεια 5 αστέρων στο Princess Andriana.

Ονειρικό σκηνικό στο Lindos Princess.

||rodosprincess.com, princessandriana.com, lindosprincess.com


ΚΟΡΩΠΙ

IΠΠΟΣΤΑΣΙΟ

Το γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης προσφέρεται και για να γίνει η τέλεση του μυστηρίου έξω.

Το κτήμα έχει πολυετή συνεργασία με το Club Service Catering. Διαθέτει εξαιρετική ηχητική κάλυψη, φωτισμό και ρομποτικές κεφαλές, καθώς και DJ με τον οποίο υπάρχει αποκλειστική συνεργασία. Παρέχει πάρκινγκ και εξυπηρέτηση, καθώς επίσης και ιδιαίτερες ιδέες διακόσμησης, χώρο για φρεσκάρισμα ή/και για την προετοιμασία του ζεύγους, αλλά και υπηρεσία WC Personnel όλο το βράδυ.

Γάμοι all inclusive-4

Χωρητικότητα: Ο καταπράσινος κήπος έχει χωρητικότητα έως 450 ατόμων, ενώ η κλειστή αίθουσα έως 500 ατόμων διατίθεται το καλοκαίρι σε περίπτωση κακοκαιρίας.

Highlight: Οι υπεύθυνοι του κτήματος έχουν φροντίσει να υπάρχει ακόμα και ηλεκτρογεννήτρια.

|| Κοντρατσή Ζακύνθου, Κορωπί, www.ippostasio.gr


MΕΣΣΗΝΙΑ

COSTA NAVARINO

Το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Σαμψών στην Αγορά, την καρδιά του resort, αποτελεί την πιο αυθεντική πρόταση για έναν θρησκευτικό γάμο. Η έμπειρη ομάδα δεξιώσεων ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό και έμπνευση στις επιθυμίες σας και επιμελείται κάθε λεπτομέρεια, από τον στολισμό, τη φωτογράφιση και τη μουσική έως το γαμήλιο μενού.

H διαμονή τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους καλεσμένους αποτελεί εμπειρία, με τη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος ή στους κυματιστούς λόφους του γκολφ και τους ελαιώνες, που συνθέτουν ένα μοναδικά εντυπωσιακό, σχεδόν κινηματογραφικό, σκηνικό.

Γάμοι all inclusive-5

Φωτογραφία: © 12events/Tsakanikas

Χωρητικότητα: Τα βραβευμένα ξενοδοχεία The Romanos, Α Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino προσφέρουν αίθουσες δεξιώσεων και εξωτερικούς χώρους χωρητικότητας 50 έως 1.000 ατόμων. Στο House of Events, το μεγαλοπρεπές The Great Hall φιλοξενεί έως 1.200 άτομα για γαμήλιο δείπνο ή έως 1.600 σε κοκτέιλ.

Highlight: Προορισμός που συνδυάζει φυσική ομορφιά και αξιοθέατα, τοπικές παραδόσεις και πολιτιστική κληρονομιά.

||costanavarino.com


ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

The Margi Pool

Προσφέρετε σ’ εσάς και στους καλεσμένους σας μια ξεχωριστή εμπειρία στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Η ομάδα του ξενοδοχείου The Margi θα καλωσορίσει τους καλεσμένους σας με ένα ποτό στο ειδυλλιακό lounge ή ένα cocktail στο μπαρ ή στο ξύλινο deck. Το γαμήλιο μενού σχεδιάζεται με φρέσκα βιολογικά υλικά από τη Φάρμα, διά χειρός του executive chef του ξενοδοχείου, Παναγιώτη Γιακαλή.

Χωρητικότητα: Το λιγότερο 250 άτομα.

Γάμοι all inclusive-6

Highlight: Ο πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος της πισίνας, με το deck, το μπαρ, τις ιδιωτικές καμπάνες και το εστιατόριο, συνθέτει το ιδανικό σκηνικό για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας.

||Λητούς 11, Βουλιαγμένη, themargi.gr


ΠΑΙΑΝΙΑ

Κτήμα Λάας

Το μυστήριο μπορεί να τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως.

Το Κτήμα Λάας έχει αποκλειστική συνεργασία με το catering Δειπνοσοφιστήριον. Μέσα στην προσφορά που θα κλείσετε περιλαμβάνονται: διακόσμηση του χώρου δεξίωσης και της εκκλησίας, DJ και ηχητική εγκατάσταση (από την Events Music), ασφάλεια του χώρου, υπηρεσία πάρκινγκ. Τέλος, σερβίρεται πρωινό στην πισίνα.

Το κτήμα λειτουργεί όλο τον χρόνο και οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τη μέρα και την εποχή. 

Γάμοι all inclusive-7

Φωτογραφία: © Elias Kordelakos Photography

Χωρητικότητα: 380 άτομα μέσα, 600 άτομα έξω στο επίπεδο Β και 180 άτομα στον χώρο της πισίνας.

Highlight: To προσωπικό ενδιαφέρον για τον φιλοξενούμενο.

||18η Έξοδος Αττικής Οδού, Παιανία, ktimalaas.gr


ΣΠΑΤΑ

Αγρόκτημα Μελεάγρις  

Μόλις 500 μ. από το αγρόκτημα υπάρχει ένα βυζαντινό ξωκλήσι,

το οποίο μπορείτε να κλείσετε για την τελετή.

Το Μελεαγρίς δεν έχει αποκλειστικές συνεργασίες για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων. Οι νεόνυμφοι μπορούν να επιλέξουν όποιο catering επιθυμούν. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους επαγγελματίες. Μέσα στον χώρο του κτήματος υπάρχει πάρκινγκ.

Για τις δημοφιλείς ημέρες, όπως τα Σάββατα και τους καλοκαιρινούς μήνες, πρέπει να κλείσετε τον χώρο έως και έναν χρόνο πριν. Τον Μάιο και τον Οκτώβριο γίνονται καλύτερες τιμές.

Γάμοι all inclusive-8

Χωρητικότητα: 1.500 έξω και 350 άτομα σε στεγασμένο χώρο. Highlight: Η ιδέα που προωθεί το Αγρόκτημα Μελεαγρίς είναι η απλότητα και η επιστροφή στην αυθεντικότητα. Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, η φύση είναι ο συμπρωταγωνιστής.

|| 2ο χλμ. Σπάτων – Αρτέμιδος, Σπάτα, meleagris.gr


ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

Κτήμα 48

Η τελετή μπορεί να γίνει στο παρεκκλήσι του Αρχάγγελου Μιχαήλ μέσα στο κτήμα.

Το ζευγάρι επιλέγει ανάμεσα σε τρία συνεργαζόμενα catering, καθώς και σε επαγγελματίες συνεργάτες για τη μουσική και τη διακόσμηση που θα σας προτείνουν οι υπεύθυνοι, αν ενδιαφέρεστε. Μέσα στο κτήμα οι θέσεις πάρκινγκ είναι περιορισμένες, ωστόσο παρέχεται δωρεάν valet parking με μεταφορά σε κοντινό οικόπεδο.

Για δημοφιλείς ημερομηνίες ο χώρος κλείνεται από έναν χρόνο έως έξι μήνες νωρίτερα. Ωστόσο εφαρμόζεται πολιτική δυναμικής τιμολόγησης: οι καθημερινές είναι πιο οικονομικές από τα Σαββατοκύριακα, ο Μάιος πιο οικονομικός από τον Ιούλιο, ενώ συχνά γίνονται προσφορές «τελευταίας στιγμής».

Γάμοι all inclusive-9

Χωρητικότητα: 400 άτομα έξω και 150 άτομα σε στεγασμένο χώρο.

Highlight: Η θέση του δίπλα στη θάλασσα και η θέα είναι τα δυνατά του πλεονεκτήματα. 

||48o χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Ανάβυσσος, ktima48.gr


ΣΠΑΤΑ

Πύργος Πετρεζά

Στον Πύργο Πετρέζα το μενού των εκδηλώσεων σχεδιάζει και επιμελείται η δική του ομάδα σεφ. Το ίδιο ισχύει για τις ηχητικές εγκαταστάσεις και τον φωτισμό, ενώ στη δική σας επιλογή είναι ο DJ και η διακοσμητική επιμέλεια του χώρου. Θα φτάσετε στον Πύργο απαλλαγμένοι από το άγχος του πάρκινγκ, καθώς διαθέτει χώρο και εξυπηρέτηση.

Για μήνες με μεγάλη ζήτηση, δηλαδή Ιούνιο-Ιούλιο και Νοέμβριο-Δεκέμβριο, πρέπει να κάνετε κράτηση ίσως και έναν χρόνο νωρίτερα. Σε off season κλείσιμο μπορεί να γίνει έκπτωση.

Γάμοι all inclusive-10

Χωρητικότητα: 380 άτομα μέσα, 800+ άτομα έξω (καθιστό φαγητό), επιπλέον 200 άτομα στη βεράντα (καθήμενα).

Highlight: Η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του Πύργου Πετρέζα και οι άνθρωποί του. 

||3 χλμ. Σπάτων-Πικερμίου, pyrgospetreza.gr


ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Santo Wines Winery

Η προσφορά περιλαμβάνει μόνο τον χώρο, τα τραπέζια και κάποιες επιπλέον μικρές λεπτομέρειες (όπως ορισμένα φαναράκια). Για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, τα ζευγάρια πρέπει να απευθυνθούν σε wedding planner. Το ίδιο ισχύει για το φαγητό, επιλέγοντας ένα catering της αρεσκείας τους. Διαθέτει μεγάλο πάρκινγκ.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, η κράτηση πρέπει να γίνει τουλάχιστον έναν χρόνο πριν. Οι τιμές είναι ίδιες σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Γάμοι all inclusive-11

Φωτογραφία: © Studio Phosart

Χωρητικότητα: Μόνο έξω, έως 150 άτομα.

Highlight: Λόγω της τοποθεσίας του, στην περιοχή του Πύργου, έχει μαγευτική θέα σε όλη την Καλντέρα, γεγονός που το κάνει περιζήτητο.

||Πύργος, santowines.gr


Γάμοι all inclusive-12

Φωτογραφία: Panos Smirniotis

CATERING RADISSON BLU

Σχεδιάστε την εκδήλωσή σας με το Tru Catering Experience του Radisson Blu Park Hotel. Προσωπική φροντίδα, επαγγελματισμός, συνέπεια και πρωτότυπες ιδέες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Tru Catering Experience ιδανική επιλογή για εκδηλώσεις 5 αστέρων. Είτε επιλέξετε τον δικό σας χώρο για το event σας είτε κάποιο από τα κορυφαία κτήματα με τα οποία συνεργάζεται το Tru Catering Experience –και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3.000 άτομα–, το έμπειρο προσωπικό του τμήματος οργάνωσης εξωτερικών εκδηλώσεων θα εκπληρώσει οποιαδήποτε επιθυμία σας. Με μεγάλη εμπειρία, ευφάνταστες προτάσεις, εκλεκτές πρώτες ύλες και αξεπέραστες γεύσεις, από ελληνική δημιουργική κουζίνα έως… σούσι, μπορεί να κάνει κάθε event ένα υπέροχο γαστριμαργικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο. Κερδίστε τις εντυπώσεις και κάντε την εκδήλωσή σας μια ξεχωριστή εμπειρία!

||Αγγελική Γκινοπούλου, τηλ. 210-8894500, 6949-440465

E-mail: [email protected]




Γάμοι all inclusive-13

Φωτογραφία: Aris Nikolaidis

Amaltheia The Place και Mano D’Oro

Με εικοσαετή παρουσία στον χώρο των εκδηλώσεων και πλούσια γαστρονομική εμπειρία, το catering Amaltheia The Place καλύπτει την κοινωνική, οικογενειακή, ιδιωτική ή εταιρική σας εκδήλωση με απόλυτη επιτυχία. Δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες που συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό, όπως σταθερές συνεργασίες με χώρους φιλοξενίας, εξειδικευμένους συνεργάτες, και κρατώντας σταθερή την ποιότητα των υλικών, η κάθε εκδήλωση είναι μοναδική.

Την επιτυχημένη πορεία του Amaltheia The Place έρχεται να συμπληρώσει ένας καινούργιος αποκλειστικός χώρος, με επιρροές ιταλικής γαστρονομίας, στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Το εστιατόριο Mano D’Oro χαρίζει στον επισκέπτη μοναδικές στιγμές δίπλα στη θάλασσα, χειμώνα-καλοκαίρι, και μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις από 40 έως 100 ατόμων.

|| www.amaltheiatheplace.gr, www.manodoro.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή