GLASHÜTTE ORIGINAL Senator Chronograph Capital Edition

GLASHÜTTE ORIGINAL Senator Chronograph Capital Edition

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η 68η Berlinale που ξεκίνησε στις 15 Φεβρουαρίου οδεύει προς το τέλος της. Η Glashütte Original είναι από το 2011 βασικός χορηγός του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, προσέφερε μάλιστα 50 χιλιάδες ευρώ για το Βραβείο Ντοκιμαντέρ – Glashütte Original.

GLASHÜTTE ORIGINAL Senator Chronograph Capital Edition-1
GLASHÜTTE ORIGINAL Senator Chronograph Capital Edition-2

photo ©Jan Windszus

Mε την ευκαιρία της Berlinale η γερμανική ωρολογοποιία παρουσιάζει ένα αποκλειστικό νέο μοντέλο. Το Senator Chronograph – The Capital Edition παρουσιάστηκε σε live streaming από τον χώρο του φεστιβάλ και είναι μία ειδική έκδοση για σύγχρονους gentlemen.

Πρόκειται για μία συλλεκτική σειρά του Senator Chronograph Panorama Date 100 αριθμημένων αντιτύπων από ανοξείδωτο ατσάλι, 25 από κόκκινο χρυσό 18Κ και 5 από πλατίνα.

GLASHÜTTE ORIGINAL Senator Chronograph Capital Edition-3

Η κάσα τους έχει διάμετρο 42 mm. Τα κατασκευασμένα in-house καντράν των εκδόσεων από ατσάλι και κόκκινο χρυσό είναι σε σκούρο γκρι –«Bourbon Grey» το ονομάζει η εταιρεία–συνδυασμένο με σκούρους μπλε δακτυλίους στους μετρητές του χρονογράφου.

GLASHÜTTE ORIGINAL Senator Chronograph Capital Edition-4

Η πλατινένια έκδοση έχει ασημί καντράν «Dry Silver» με γαλάζιους δακτυλίους στους μετρητές.

GLASHÜTTE ORIGINAL Senator Chronograph Capital Edition-5

Πράσινη Super-LumiNova έχει χρησιμοποιηθεί στους δείκτες από λευκό χρυσό, στους λατινικούς αριθμούς XII και VI και στις ενδείξεις των ωρών, διασφαλίζοντας άριστη ορατότητα σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

GLASHÜTTE ORIGINAL Senator Chronograph Capital Edition-6

Η εμβληματική Panorama Date της Glashütte Original φιγουράρει σε περίοπτη θέση στο 6 ενώ εντός του υποκαντράν των μικρών δευτερολέπτων, στο 9, εμφανίζεται διακριτικά η ένδειξη power reserve.

GLASHÜTTE ORIGINAL Senator Chronograph Capital Edition-7

Στο εσωτερικό εργάζεται μεθοδικά ο Calibre 37-01, ένας αυτόματος manufacture μηχανισμός χρονογράφου με πλήρως ενσωματωμένη λειτουργία flyback. Διαθέτει ένα νέο σύστημα ταλάντωσης με χαμηλές απαιτήσεις σε ενέργεια και παρόλο που έχει μόνο ένα βαρέλι εξασφαλίζει 70 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

GLASHÜTTE ORIGINAL Senator Chronograph Capital Edition-8

To Senator Chronograph Capital Edition συνδυάζεται με καφέ ή μπλε δερμάτινο λουράκι με λευκές ραφές ή –στην ατσάλινη έκδοση– με μεταλλικό μπρασελέ με πατενταρισμένο μηχανισμό προσαρμογής 8 σημείων για άριστη εφαρμογή και άνεση στον καρπό.

Στις εκδόσεις από κόκκινο χρυσό και από πλατίνα το ρολόι διατίθεται σε ειδική συλλεκτική κασετίνα και συνοδεύεται από ένα επιπλέον λουράκι.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Kassis (τηλ.: 210-3641000)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή