Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο εξήγγειλε νέους εξοπλισμούς με κεφάλαια από το κρυπτονόμισμα

Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο εξήγγειλε νέους εξοπλισμούς με κεφάλαια από το κρυπτονόμισμα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επενδύσεις στην αντιαεροπορική άμυνα της Βενεζουέλας, εξήγγειλε ο Νίκολας Μαδούρο, με σκοπό να «καταστήσει απρόσβλητες όλες τις περιοχές της χώρας.

Κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επίδειξης των Μπολιβαριανών Εθνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ο Μαδούρο επανέλαβε δημοσίως ότι η χώρα διαθέτει αμυντική στρατηγική ικανή να αντιμετωπίσει κάθε απειλή  και ότι θα συνεχίζει να την τελειοποιεί, ενώ γνωστοποίησε ότι στις συγκεκριμένες ασκήσεις εκτοξεύθηκαν 12 αντιαεροπορικές ρουκέτες, οι 11 βενεζουελάνικης κατασκευής.

Τόνισε ότι ήδη έχουν δρομολογηθεί συνεργασίες με την Κίνα, το Ιράν, την Λευκορωσία την Τουρκία και σύντομα και την Ινδία, με σκοπό να δοκιμαστούν νέες οπλικές τεχνολογίες που θα διασφαλίσουν την ασφάλεια της Βενεζουέλας και την εθνική κυριαρχία της χώρας και μάλιστα προανήγγειλε ότι έχει εγκρίνει νέα κονδύλια για να ενισχύσει την άμυνα και τις μεταφορικές δυνατότητες των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, ενόψει των προεδρικών εκλογών της 22ας Απριλίου.

Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο εξήγγειλε νέους εξοπλισμούς με κεφάλαια από το κρυπτονόμισμα-1

Διαβεβαίωσε τέλος με tweet ότι η χώρα είναι ικανή να αποτρέψει κάθε «ξένη μπότα» που θα «προσπαθήσει να εισβάλει» σε αυτή. «Αν θέλουμε ειρήνη», πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να την κερδίσουμε», έγραψε

Όσον αφορά στη χρηματοδότηση των νέων του σχεδίων, ο Νίκολας Μαδούρο είπε ότι αυτή θα καλυφθεί με το υπό έκδοση κρυπτονόμισμα της χώρας…

(Πηγή: Telesur)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή