Τρικάκια και πανό από αντιεξουσιαστές έξω από το σπίτι του Λουκά Παπαδήμου

Τρικάκια και πανό από αντιεξουσιαστές έξω από το σπίτι του Λουκά Παπαδήμου

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομάδα αντιεξουσιαστών βρέθηκε το απόγευμα της  Κυριακής έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Η ομάδα πέταξε τρικάκια, έγραψε σύνθημα με κόκκινο σπρέι στο πεζοδρόμιο και ανήρτησε πανό πάνω έξω από το σπίτι του κ. Παπαδήμου με αφορμή την απεργία πείνας του φυλακισμένου Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου.

Τρικάκια και πανό από αντιεξουσιαστές έξω από το σπίτι του Λουκά Παπαδήμου-1

Ο Γιαγτζόγλου κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και για τις επιθέσεις με βόμβες – δέματα κατά Ευρωπαίων αξιωματούχων, μεταξύ των οποίων και ο Λουκάς Παπαδήμος στις 28 Οκτωβρίου.

Ο 29χρονος είχε μεταχθεί από τις φυλακές Λάρισας, στις οποίες κρατείται, στις φυλακές Κορυδαλλού στο πλαίσιο διεξαγωγής δίκης που θα πραγματοποιούνταν την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα για παλαιότερη υπόθεση, η οποία αφορούσε μεταφορά εκρηκτικών σε σακίδια στο κέντρο της Αθήνας.

Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε και ο Κ. Γιαγτζόγλου προχώρησε σε απεργία πείνας με αίτημα την παραμονή του στις φυλακές Κορυδαλλού με αποτέλεσμα το Σάββατο να προκληθεί σοβαρή ένταση στις φυλακές του Κορυδαλλού

Τρικάκια και πανό από αντιεξουσιαστές έξω από το σπίτι του Λουκά Παπαδήμου-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή