Η ΝΔ για τις δηλώσεις Γιλντιρίμ: Πρέπει να μας βρει όλους απέναντι

Η ΝΔ για τις δηλώσεις Γιλντιρίμ: Πρέπει να μας βρει όλους απέναντι

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι δηλώσεις του τούρκου Πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι η Τουρκία «θέτει θέτει σε κίνδυνο τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την ειρήνη στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο» ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι είναι «κατώτερη των στιγμών» και την καλεί «να αλλάξει αμέσως ρότα».

«Ο τούρκος Πρωθυπουργός αντί να εκτονώσει την ένταση την υποδαυλίζει. Η Τουρκία με την πολιτική συνεχών προκλήσεων και εντάσεων θέτει σε κίνδυνο τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την ειρήνη στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Πρέπει να μας βρει όλους απέναντι. Την Ελλάδα, την Κυπριακή Δημοκρατία, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα άλλα κράτη της Αν. Μεσογείου».

«Δυστυχώς, την ίδια ώρα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κατώτερη των στιγμών, κάνει ό,τι μπορεί για να δηλητηριάσει το εσωτερικό μέτωπο. Οφείλει να αλλάξει αμέσως ρότα. Να προτάξει, επιτέλους, το εθνικό συμφέρον. Όσο είναι ακόμα καιρός» υπογραμμίζει η ΝΔ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή