Οι διατροφικές επιλογές της Meghan Markle θα μπορούσαν να είναι και δικές σου!

Οι διατροφικές επιλογές της Meghan Markle θα μπορούσαν να είναι και δικές σου!

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Meghan Markle απασχολεί τα media σε όλους τους τομείς καθώς όχι μόνοι οι Βρετανοί αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος θέλουν συνεχώς να μαθαίνουν τις συνήθειές της.

Η ίδια αποκάλυψε τις διατροφικές συνήθειες της και εμείς πήραμε χαρτί και μολύβι για να σημειώσουμε. Η αρραβωνιστικιά του πρίγκιπα Harry δεν ακολουθεί κάποια δίαιτα απλά έχει μία ισορροπημένη διατροφή η οποία θα μπορούσε να είναι και η δική σου.

1. Φρούτα

Τα λατρεύει και δεν την αδικούμε καθώς εκτός από νόστιμα είναι γεμάτα βιταμίνες, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά.

2. Τηγανητές πατάτες

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και η Meghan Markle είναι αρκετά ισχυρό παράδειγμα. Λατρεύει να τις καταναλώνει με ketchup αλλά αρκετές φορές επιλέγει μια πιο υγιεινή εναλλακτική και γι’ αυτό συνήθως τις ψήνει μόνη της στο φούρνο.

3. Toasted ψωμί με φυστικοβούτυρο και φρούτα

Το επιλέγει συνήθως μετά τη γυμναστική της για να βοηθήσει τους μύες της να αναπλαθούν και να ανακτήσει τη χαμένη ενέργεια.

4. Χούμους

Ένα από τα αγαπημένα της σνακ είναι κρακεράκια με χούμους και καρότα. Εύκολο, γρήγορο και θρεπτικό.

5. Πράσινος χυμός

Αποτελεί τη νούμερο 1 επιλογή της όταν χρειάζεται ενέργεια και δεν θέλει να πιει espresso. Συνδυάζει χυμό πράσινων λαχανικών με πράσινο μήλο, σπανάκι, λάιμ, λεμόνι και τζίντζερ. «Πιστεύω ότι επιλέγοντας καφέ τελικά μόνο βλάπτεις τον εαυτό σου. Έτσι για μια φυσική δόση ενέργειας επιλέγω έναν πράσινο χυμό ή ακόμα και μια κομπούχα μερικές φορές», έχει πει σε παλαιότερή της συνέντευξη.

Tέλος αποφεύγει τη γλουτένη καθώς τη φουκώνει, λατρεύει το κόκκινο κρασί και το Σαββατοκύριακο υποκύπτει σε διατροφικές αμαρτίες όπως τα γλυκά.

 

Περισσότερα θέματα διατροφής στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή