Συγκλονιστική μαρτυρία για το βρέφος που εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων στο Περιστέρι

Συγκλονιστική μαρτυρία για το βρέφος που εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων στο Περιστέρι

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε νεκρό χθες το πρωί στις 11 π.μ. σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Ανατολικής Ρωμυλίας και Πίνδου στην Πετρούπολη.

Η αστυνομία όπως και ασθενοφόρο μετέβησαν το σημείο και διαπίστωσαν τον θάνατο και το φύλο του μωρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος εντόπισε ρακοσυλλέκτης που αναζητούσε στους κάδους της περιοχής φαγητό και έντρομος κάλεσε την αστυνομία… Οπως σημειώθηκε, το νεκρό βρέφος (ήταν ακόμη με τον ομφάλιο λώρο) ήταν τυλιγμένο σε σεντόνι. Μέχρι αργά χθες το βράδυ ήταν άγνωστα τα αίτια του θανάτου του νεογέννητου. Σοκαριστική η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής που είδε το στόμα του μωρού γεμάτο με χαρτοπετσέτες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, το μωρό είχε χαρτοπετσέτες μέχρι και τον φάρυγγα.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που δείχνουν έναν άνδρα, τα μεσάνυχτα, να κρατάει ίδια σακούλα με εκείνη όπου βρέθηκε το νεογέννητο να κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμμάτων, να την πετάει και στη συνέχεια να απομακρύνεται με Ι.Χ.

Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό εκείνων που πέταξαν το νεογέννητο βρέφος στον κάδο απορριμμάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή