Σκληρή ανακοίνωση Ποταμιού για την προσχώρηση της Κ. Μάρκου στη ΝΔ

Σκληρή ανακοίνωση Ποταμιού για την προσχώρηση της Κ. Μάρκου στη ΝΔ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία σκληρή ανακοίνωση «υποδέχθηκε» η οργάνωση Θεσσαλονίκης του Ποταμιού την προσχώρηση της Κ. Μάρκου στη Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα, με την σημαία του οποίου είχε εκλεγεί το 2015 στην Β’ Θεσσαλονίκης η «γαλάζια» πλέον βουλευτής, κάνει λόγο για «αμοραλισμό και διαφθορά» που οδηγεί τους πολίτες στην έλλειψη εμπιστοσύνης έναντι των πολιτικών. Παράλληλα εστιάζει την κριτική του στην προσπάθεια εξασφάλισης της επανεκλογής ενός πολιτικού ακόμα και μέσω διαφορετικών κομμάτων. Παράλληλα στην υψηλών τόνων ανακοίνωση επιρρίπτονται ευθύνες τόσο στην κ. Μάρκου όσο και στη ΝΔ που την δέχθηκε στις τάξεις της.

Αναλυτικά:

«Η κοινωνία δεν έχει εμπιστοσύνη στους πολιτικούς γιατί πιστεύει ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα τους. Γι' αυτό κάνουν ρουσφέτια, γι ' αυτό διαπλέκονται και γι 'αυτό πουλάνε ακόμη και τους ανθρώπους που τους ψήφισαν. Και μεταγράφονται αν χρειαστεί σε ένα μεγαλύτερο κόμμα για να σιγουρέψουν τη θεσούλα τους. Η ευθύνη δεν βαραίνει μόνο τον βουλευτή που αλλάζει κόμμα μεσούσης της κοινοβουλευτικής περιόδου αλλά και τα κόμματα που δέχονται – και πολλές φορές πιέζουν – για τέτοιες προσχωρήσεις. Εύγε λοιπόν στην κυρία Μάρκου, εύγε και στην σύγχρονη ευρωπαϊκή ΝΔ».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή