Γκαρσία: Ολοι βγαίνουμε χαμένοι από αυτό το γεγονός

Γκαρσία: Ολοι βγαίνουμε χαμένοι από αυτό το γεγονός

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρώτη τοποθέτηση του Οσκαρ Γκαρσία για τον τραυματισμό του από αντικείμενο που δέχθηκε στο πρόσωπο στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε, χθες, πως δεν υπάρχει κάποιος που χάρηκε επειδή τον τραυμάτισε ένα αντικείμενο στο πρόσωπο και ότι προτιμά να ξεχάσει ό,τι συνέβη και να συνεχίσει να αναπτύσσει την ομάδα του, μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Τwitter: «Μετά το δυσάρεστο περιστατικό της Κυριακής παίρνω την ευκαιρία μέσω αυτής της σελίδας για να πω ότι προσωπικά δεν πρόκειται να είμαι ευτυχισμένος, ανεξάρτητα ποια θα είναι η τιμωρία, ούτε πιστεύω ότι κανείς χάρηκε που με χτύπησε το αντικείμενο στο πρόσωπο. Μακάρι να μην είχε συμβεί, γιατί σε αυτή την περίπτωση κανείς δεν κερδίζει, κατά τη γνώμη μου, όλοι βγαίνουμε χαμένοι, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο ή όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το άθλημα ως ένα άθλημα που απολαμβάνουμε και κάνει τον κόσμο να το απολαμβάνει. Θέλω να αναφερθώ σε αυτό, γιατί για μένα είναι ένα γεγονός που θέλω να ξεχάσω το συντομότερο δυνατόν και απλά να επικεντρωθώ και να μιλάω γι’ αυτό που πραγματικά μου αρέσει, αυτό που συμβαίνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, προσπαθώντας να συνεχίσω να αναπτύσσεται η ομάδα μου και προσπαθώντας να παίζει καλύτερα κάθε μέρα».

Χθες, οι «ερυθρόλευκοι» απέστειλαν στον αθλητικό εισαγγελέα την καταγγελία τους για όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα. Στην καταγγελία περιλαμβάνεται οπτικοακουστικό υλικό από τη στιγμή του τραυματισμού του Γκαρσία έως και την αποχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού από την Τούμπα. Αύριο θα εκδικαστεί η έφεσή τους κατά της απόφασης για την υπόθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή