Απάντηση Μαυραγάνη για επίδομα ενοικίου: Αφορούσε τη Μ. Χρυσοβελώνη

Απάντηση Μαυραγάνη για επίδομα ενοικίου: Αφορούσε τη Μ. Χρυσοβελώνη

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O υφυπουργός Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης διευκρίνισε σήμερα ότι το επίδομα ενοικίου αφορούσε την προκάτοχό του Μαρίνα Χρυσοβελώνη και όχι τον ίδιο.

«Προϋπολογίστηκε από την προηγούμενη υφυπουργό που πράγματι το ελάμβανε, γι’ αυτό το είδατε μόνο για δυο μήνες, γιατί εγώ δεν το ζήτησα ποτέ» τόνισε ο κ. Μαυραγάνης.

«Εχω δύο σπίτια στα Ιλίσια στα οποία και μένω, ούτε βουλευτικό αυτοκίνητο δεν είχα πάρει» εξήγησε ο υφυπουργός.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυραγάνη, «το οικονομικό επιτελείο ενός υπουργείου δεν γνωρίζει εάν ξαφνικά θα κάνει ο πρωθυπουργός ανασχηματισμό, οφείλει να προϋπολογίζει από την αρχή του χρόνου για όλο το έτος με βάση το προηγούμενο έτος ή τα έως στιγμής δεδομένα… τι είχε ως δεδομένο; ότι η προηγούμενη υφυπουργός ελάμβανε αυτό το επίδομα όταν άλλαξε ο επόμενος υφυπουργός και δεν έκανα χρήση αυτό έπαψε να ισχύει».

«Εννοείται ότι πρέπει να μπουν εισοδηματικά κριτήρια στο συγκεκριμένο επίδομα εγώ δεν λέω να καταργήσουμε εντελώς τις αμοιβές για τους βουλευτές και τους υπουργούς, γιατί τότε θα μπούμε στην αριστοκρατία που μόνο οι πλούσιοι θα μπορούν να ασκούν λειτουργήματα, πρέπει όμως να μπουν οπωσδήποτε εισοδηματικά κριτήρια» επεσήμανε ο Νίκος Μαυραγάνης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή