Κουρουμπλής για Στεφάνου: Του είπα να κάνει υπομονή 2-3 ημέρες

Κουρουμπλής για Στεφάνου: Του είπα να κάνει υπομονή 2-3 ημέρες

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απαντήσεις σε όσα του καταλογίζει ο πλοιοκτήτης Γιώργος Στεφάνου, ο οποίος έχει προχωρήσει σε κατάληψη έξω από το γραφείο του επιχείρησε να δώσει ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Αντιπαρέρχομαι τις ύβρεις του κ. Στεφάνου. Με βάση το νόμο για την ακτοπλοΐα υπάρχει ένα χρονικό όριο υποβολής των αιτημάτων για να πάρουν γραμμές οι ακτοπλόοι. Ο νόμος δεν προβλέπει εκτός διαδικασίας να δίνονται ακτοπλοϊκές γραμμές» είπε αρχικά ο κ. Κουρουμπλής μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «ναι, ήταν εκπρόθεσμοι».

Σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή «οι γραμμές αυτές για τους συγκεκριμένους κυρίους που έχουν εγκριθεί, είναι από τον Μάιο, δεν είναι για τωρινή γραμμή».

Όπως είπε,  προηγήθηκε ένσταση εταιρείας που πήρε άδεια εμπροθέσμως για τη σύμπτωση δρομολογίων στο λιμάνι της Σαντορίνης. «Εγώ του είπα να κάνει υπομονή 2-3 ημέρες. Είναι θέμα ημερών να βρεθεί λύση. Δεν είπα ποτέ ότι ακυρώνω την αίτηση του κυρίου Τάδε» κατέληξε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή