Χρυσόγονος: Το εξάμηνο των ανοησιών Βαρουφάκη η κυβέρνηση έδινε παροχές σε ημετέρους

Χρυσόγονος: Το εξάμηνο των ανοησιών Βαρουφάκη η κυβέρνηση έδινε παροχές σε ημετέρους

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηθικό πρόβλημα εντοπίζει στην κυβέρνηση όσον αφορά  το επίδομα ενοικίου που πήραν εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί όπως η Ράνια Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Μάρδας  έκανε λόγο ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος.

«Το ηθικό ζήτημα βρίσκεται στην πλευρά της κυβέρνησης. Την ώρα που επέβαλε σκληρά μέτρα λιτότητας στον ελληνικό λαό, όπου ουσιαστικά πληρώναμε το εξάμηνο της ανοησίας του Γιάνη Βαρουφάκη, την ίδια ώρα έφερνε διάταξη που επιδαψίλευε παροχές στα μέλη της», ανέφερε ο κ. Χρυσόγονος

Όπως τόνισε ο κ. Χρυσόγονος, το ηθικό ζήτημα έγκειται στο εξής: «πώς είναι δυνατόν να βάζεις μέτρα λιτότητας στον κόσμο και την ίδια στιγμή να δίνεις χρήματα στα μέλη σου»;

«Το ηθικό πλεονέκτημα δοκιμάζεται όσο ασκείς εξουσία, γι' αυτό καλό είναι να μη λες μεγάλα λόγια αλλά να δείχνεις τις εννοείς με τις πράξεις σου», σημείωσε ο κ. Χρυσόγονος που άσκησε κριτική και στη  ρητορική της κυβέρνησης για έξοδο από τα Μνημόνια:

«Τυπικά η χώρα από το μνημόνιο θα βγει, δεν θα βγει από τη φτωχοποίηση. Άρα το ζητούμενο είναι πώς θα βγει από τον αναπτυξιακό βάλτο στον οποίο έχει περιέλθει από την κατακρήμνιση της τελευταίας 7ετίας, αλλά φοβάμαι ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει το κάρο απ' τον βάλτο».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή