Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο γραφείο της καθηγήτριας εγκληματολογίας Χ. Ζαραφωνίτου

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο γραφείο της καθηγήτριας εγκληματολογίας Χ. Ζαραφωνίτου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στο γραφείο της καθηγήτριας εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Χριστίνας Ζαραφωνίτου, πραγματοποίησε σήμερα ομάδα αναρχικών, η οποία ανέλαβε την ευθύνη αναρτώντας κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η επίθεση έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Ντίνο Γιαγτζόγλου».

Στο κείμενο που ανήρτησαν στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Σήμερα, 28/2 επιτεθήκαμε στο γραφείο της διευθύντριας-καθηγήτριας του μεταπτυχιακού της εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ως ένδειξη ελάχιστης αλληλεγγύης στον σύντροφό μας και απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου που αυτή τη στιγμή βλέπει τον θάνατο με τα ίδια του τα μάτια, ενώ το σώμα του στραγγίζεται κυριολεκτικά μέσα στα κολαστήρια της ελληνικής δημοκρατίας.

Το μόνο που απαιτεί ο Ντίνος είναι να μεταφερθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού για να μπορεί να βρίσκεται κοντά στον δικηγόρο, τους συντρόφους του και τα φιλικά του πρόσωπα.

Ο στόχος μας συνδέεται άμεσα με την υπόθεση του Ντίνου και όλων όσων έχουν τσακιστεί κάτω από την τρομό-αντζέντα».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή