Πουλήθηκε η έπαυλη του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι

Πουλήθηκε η έπαυλη του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για το ποσό των 11,8 εκατ. ευρώ, υπερδιπλάσιο δηλαδή της αρχικής τιμής εκκίνησης που είχε οριστεί στα 4,7 εκατ. ευρώ, πουλήθηκε η παραλιακή βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι.

Το ακίνητο πουλήθηκε σήμερα μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού από την Alpha Bank. Πρόκειται για παραλιακή έπαυλη σε έκταση 20.741 τ.μ. που περιλαμβάνει μια διώροφη μονοκατοικία με υπόγειο ισόγειο, χώρο στάθμευσης και πισίνα.

Η βίλα βρίσκεται στη θέση «Μετόχι» Αγίου Αιμιλιανού της Δ.Κ. Πορτοχελίου της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Ερμιονίδας και η αξία της αποτιμήθηκε στα 4,7 εκατ. ευρώ. Για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να καταβάλλουν ως εγγύηση το ποσό του 1,4 ευρώ και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του πλειοδότη.

Η παραλιακή έπαυλη του πρώην ισχυρού ανθρώπου των Media, η οποία βρέχεται τη θάλασσα και συνορεύει με δάσος, θεωρείται φιλέτο για το real estate της περιοχής που έχει χαρακτηριστεί ως η «ελληνική Ριβιέρα». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή