ΠΑΟ: Πήρε νέα αναβολή, χάνει την Ευρώπη

ΠΑΟ: Πήρε νέα αναβολή, χάνει την Ευρώπη

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα συναινετική αναβολή μιας και δύο εβδομάδων αντίστοιχα εξασφάλισε στην εκδίκαση των προσφυγών του Βέμερ και των Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ ο Παναθηναϊκός, στην προσπάθειά του να κερδίσει λίγο χρόνο μέχρι να φτάσει σε οριστική συμφωνία μαζί τους για τον τρόπο αποπληρωμής των οφειλών του. Ο δικηγόρος του Γερμανού αμυντικού δέχθηκε την αναβολή με την υποσημείωση ότι είναι η τελευταία φορά που διευκολύνει τους «πράσινους», περιμένοντας την εξόφληση όλου του ποσού (περίπου 500.000 ευρώ, συν άλλες 100.000 ευρώ για την εφορία) και όχι νέο διακανονισμό. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι ο τραπεζικός λογαριασμός του Βέμερ είναι μπλοκαρισμένος λόγω της μη πληρωμής από τον Παναθηναϊκό του ποσού που αντιστοιχούσε στην εφορία.

Η πλευρά των τριών άλλων ποδοσφαιριστών εμφανίστηκε πιο διαλλακτική, με βασική απαίτηση να τηρηθεί η όποια συμφωνία. Οπως ειπώθηκε από τον Παναθηναϊκό, ο Λέτο έχει ήδη εισπράξει ένα ποσό μεγαλύτερο από το 50% των οφειλομένων, ενώ οι Εσιέν και Τοτσέ έχουν πληρωθεί στο ποσό που ζητούσαν με την πρώτη αίτησή τους, δείγμα της προσπάθειας από την ομάδα να εξοφλήσει, έστω και με καθυστέρηση, τις οφειλές της. Οι υποθέσεις αυτές είναι ένα μέρος μόνο από τα πολλά ανοικτά μέτωπα που έχει ο Παναθηναϊκός. Για να ήταν συνεπής και να απέφευγε τις δυσάρεστες συνέπειες από την UEFA (ποινή αποκλεισμού ενός χρόνου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με ορίζοντα τριετίας συν 200.000 ευρώ πρόστιμο) θα έπρεπε σήμερα που ήταν η καταληκτική ημερομηνία να έχει διακανονίσει όλες τις οφειλές του. Δεν συνέβη αυτό και είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθούν οι ποινές.

• Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής Record, η Μπενφίκα δαπάνησε 2,438 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του Βλαχοδήμου.

• Την ερχόμενη εβδομάδα περιμένουν οι «πράσινοι» ένα σημαντικό μέρος από τη δόση των 725.000 ευρώ της μεταγραφής του Μπεργκ στην Αλ Αΐν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή