Καμίνης για το κύμα βίας στη Αθήνα: Ο Τσίπρας δεν κάνει σωστά τη δουλειά του

Καμίνης για το κύμα βίας στη Αθήνα: Ο Τσίπρας δεν κάνει σωστά τη δουλειά του

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα φαινόμενα βίας στην Αθήνα ζήτησε ο Δήμαρχος της πόλης Γ. Καμίνης, λέγοντας μάλιστα ότι ο κ. Τσίπρας δεν κάνει σωστά τη δουλειά του.

Αναφερόμενος στα συνεχιζόμενα κρούσματα βίας και ανομίας ο κ. Καμίνης:

«Απειλούν την ίδια την οικονομία της πόλης, η οποία αδικείται κατάφωρα από την εικόνα βίας που μεταδίδεται σε όλα τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

Ο κ. Καμίνης πρόσθεσε ότι πλέον η αντιμετώπιση του ζητήματος είναι θέμα πρωθυπουργού. «Πρωθυπουργός είναι. Να κάνει σωστά τη δουλειά του.   Εγώ δεν απευθύνομαι πλέον στον κ. Τόσκα . Νομίζω πως οι πρωθυπουργός δεν κάνει τη δουλειά του όταν υπάρχει αυτή η εικόνα στην Αθήνα και όχι μόνο στο θέμα της βίας αλλά και στη δημόσια χρήση ναρκωτικών. Όλα αυτά συγκροτούν μία κατάσταση απαράδεκτη. Φαίνεται πως υπερβαίνει το υπουργείο και είναι πλέον θέμα πρωθυπουργού».

Ερωτηθείς για την παραμονή του κ. Τόσκα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο κ. Καμίνης ανέφερε: «Φαίνεται πως (σσ: ο κ. Τσίπρας) τον θεωρεί επιτυχημένο. Αυτό πως θέλετε τώρα να το σχολιάσω. Εμείς απαιτούμε μια άμεση δράση».

Όσον αφορά στην τοποθέτηση Κουβέλη  στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, ο κ. Καμίνης δήλωσε ότι γνωρίζει και εκτιμά τον πρώην επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, αλλά σχολίασε: « Ο κ. Κουβέλης είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος. Απορώ πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με τις πεποιθήσεις του κ. Κουβέλη να συγκατοικήσει στον στο ίδιο Υπουργείο με τον κ. Καμμένο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή