Εισβολή σε γραφείο γιατρού στο νοσοκομείο Μεταξά από Ρουβίκωνα

Εισβολή σε γραφείο γιατρού στο νοσοκομείο Μεταξά από Ρουβίκωνα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα εισβολή σε γραφείο γιατρού, μετά την επίθεση που είχαν πραγματοποιήσει τον περασμένο Οκτώβριο σε χειρουργό στον Ευαγγελισμό, πραγματοποίησαν πριν από λίγη ώρα μέλη του Ρουβίκωνα, 

Αυτή τη φορά στόχος τους αποτέλεσε γιατρός που εργάζεται στο νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά.

Σε ανάρτησή τους στo indymedia, τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν ότι «πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι ο (σσ: αναφέρουν το όνομα του γιατρού) απαιτεί και λαμβάνει ειδικά αμοιβή, για την παροχή υπηρεσιών που αφενός έχει ορκιστεί να παρέχει δωρεάν και αφετέρου αμείβεται».

«Επιλέξαμε να επισκεφτούμε αυτή τη φορά τον (σσ: αναφέρουν την ιδιότητα και το όνομα του γιατρού) που είναι γνωστός από συγκεκριμένες περιπτώσεις χρηματισμού και να του εξηγήσουμε ότι βρίσκεται πια στο φως», προσθέτουν, ενώ σε άλλο σημείο της ανάρτησής τους σημειώνουν: «Ο  χώρος της υγείας, όπως ακούμε κι από “επίσημα χείλη” πλέον, είναι μια μαύρη τρύπα διαφθοράς και μετατόπισης πλούτου από την βάση στην κορυφή. Από τους φτωχούς στους πλούσιους. Είτε με την αυξανόμενη συνεισφορά τους στα φάρμακα που καταλήγει να καλύψει λαδώματα, είτε με το φακελάκι στον γιατρό, είτε με την ανασφάλιστη εργασία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή