Όνειρα δεμένα σε μία… φούσκα

Όνειρα δεμένα σε μία… φούσκα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σας έταξαν τον ουρανό με τ’ άστρα, αλλά άστρα δεν είδατε ποτέ; Το ζευγάρι των Αυστραλών που εμπνεύστηκε την εναλλακτική αυτή πρόταση διαμονής υπόσχεται τα άστρα και το εννοεί.

Το Bubbletent Australia (όπου «bubble» σημαίνει «φούσκα») περιλαμβάνει τρεις φουτουριστικές διαφανείς σκηνές, στημένες σε μυστική τοποθεσία της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία, η οποία σας αποκαλύπτεται μόνο αφού προχωρήσετε σε κράτηση.

Και οι τρεις έχουν θέα στο δεύτερο μεγαλύτερο σε πλάτος φαράγγι στον κόσμο, το Capertee Valley, το οποίο τυχαίνει να αποτελεί και καταφύγιο για το 1/3 των ειδών ορνιθοπανίδας όλης της χώρας.

Οι σκηνές διαθέτουν αναπαυτικά κρεβάτια και WC με οικολογική τουαλέτα, αλλά και παροχές όπως τηλεσκόπιο, iPad με εφαρμογές για παρατήρηση των άστρων αλλά και των πουλιών, καθώς και λίστες τραγουδιών για να ντύσετε μουσικά την «παράσταση» που θα δίνει κάθε βράδυ ο έναστρος ουρανός.

www.bubbletentaustralia.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή