Μουσικές για χορό και αναμνήσεις το τριήμερο στην Αθήνα

Μουσικές για χορό και αναμνήσεις το τριήμερο στην Αθήνα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ερχεται ένα ακόμη μουσικά πυκνό τριήμερο για την Αθήνα, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι ξεχωρίζουν οι Kraftwerk, αύριο Σάββατο, στο Tae Kwon Do. Επιθετικά και επιβλητικά, όπως… αρμόζει εξάλλου στον χώρο της ασιατικής πάλης, η μπάντα έρχεται να θυμίσει στους –κυρίως φανατικούς και κάπως μπαρουτοκαπνισμένους– θεατές τον λόγο για τον οποίο γράφτηκε στις σελίδες της μουσικής ιστορίας με μεγάλα γράμματα. Γερμανοί και πρωτοπόροι, ηλεκτρονικοί και ηλεκτρισμένοι, γερόλυκοι της τεχνολογίας, δημιουργούν ένα 3-d περιβάλλον φέρνοντας το κοινό όσο γίνεται πιο κοντά στη σκηνή.

Αν δεν είστε από εκείνους που θα βρεθούν στο Tae Kwon Do αλλά σας αρέσει η ηλεκτρονική μουσική, μπορείτε απόψε να βρεθείτε στην αγγλικανική εκκλησία και να παρακολουθήσετε τους επίσης Γερμανούς Grandbrothers από το Ντίσελντορφ. Πιάνο και βαθύ ηλεκτρονικό «πείραγμα» του φυσικού ήχου, ο Erol Sarp και ο Lucas Vogel χρησιμοποιούν κατευθυνόμενα από λάπτοπ αυτοσχέδια ηλεκτρομαγνητικά σφυριά που βρίσκονται στο εσωτερικό του πιάνου!

Αν επιμένετε ελληνικά, αλλά κάπως «αλλιώς», ο Μιχάλης Ρακιντζής θα βρίσκεται απόψε στο Gagarin, για να αναβιώσει τις ρετρό –και καλτ– δεκαετίες του ’80 και του ’90, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τον νέο του δίσκο «Insane». Από την άλλη, ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα βρίσκονται από απόψε και έως τις 5 Μαρτίου στο Half Note, για ένα από τα γνωστά τους λάιβ…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή