ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Στις φλόγες κτίριο της εφορίας (βίντεο – φωτογραφίες)

Φωτογραφίες - Βίντεο: onlarissa.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κτίριο όπου στεγάζεται η Β’ ΔΟΥ Λάρισας στη διασταύρωση των οδών Πατρόκλου και Ρούσβελτ.

Το τηλεφώνημα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας για τη φωτιά έγινε στις 5.20 τα ξημερώματα, ενώ επιχειρούν μέχρι και αυτή την ώρα 32 πυροσβέστες με 13 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Αν και η υπηρεσία ήταν κλειστή λόγω της ημέρας, σήμανε συναγερμός αφού πολύ κοντά λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κάποια από τα οποία μάλιστα ίσως διατηρούσαν και εύφλεκτα υλικά (φιάλες υγραερίου κλπ).

Οι αρχές απομάκρυναν τους ένοικους στην περιοχή σε απόσταση 200 μέτρων για λόγους της ασφαλείας.

Συντετριμμένη η προϊσταμένη της Β’ ΔΟΥ Λάρισας κ. Ελένη Τζιόρτζιου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή έξω από το κτήριο το οποίο έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Σε δηλώσεις της σημείωσε μεταξύ άλλων πως οι χώροι όπου στεγάζεται η οικονομική υπηρεσία έχουν υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές, ενώ δε φαίνεται να έχει καταστραφεί – και γίνεται μεγάλη προσπάθεια να διαφυλαχτεί – το τμήμα με τις κληρονομιές και τις μεταβιβάσεις ακινήτων που είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Σε ότι αφορά τα αίτια της πυρκαγιάς, εξήγησε πως μέχρι τις επτά χθες το απόγευμα είχε τον έλεγχο της εφορίας και πως ότι έγινε, συνέβη μετά από αυτή την ώρα. Μάλιστα, τόνισε πως η ίδια προσωπικά ελέγχει κάθε μέρα τους χώρους της εφορίας.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ