Θερμή υποδοχή του νέου υφυπουργού

Θερμή υποδοχή του νέου υφυπουργού

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη χθεσινή υποδοχή του στο υπουργείο, ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού Κωνσταντίνος Στρατής είχε τη σιγουριά του ανθρώπου που γνωρίζει καλά τα κατατόπια του υπουργείου. Aντιθέτως, η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου έδειχνε μαζεμένη. Πάντως, η γενική γραμματέας του ΥΠΠΟ Μαρία Βλαζάκη έδειχνε πανευτυχής και οι υπάλληλοι, στο σχεδόν γεμάτο αμφιθέατρο, ανακουφισμένοι που καλωσόριζαν έναν δικό τους άνθρωπο.

«Ο νέος υφυπουργός θα παραμείνει στο υπουργείο μέχρι να έρθει η σειρά του να παραδώσει στη νέα πολιτική ηγεσία, γιατί είναι υπάλληλος του ΥΠΠΟ», είπε με χιούμορ ο κ. Στρατής. Τεχνοκράτης, θα αναλάβει το βαρύ φορτίο: το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων (που γνωρίζει καλά), το Ταμείο Αλληλοβοηθείας και την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ελευσίνας. Είπε πως η αποστολή του υπουργείου είναι πολυσχιδής και πολυεπίπεδη, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που σχεδιάζεται και υλοποιείται η αλλαγή σελίδας της χώρας, και μίλησε για συνετή και υπεύθυνη διαχείριση του δημόσιου χρήματος.

Η κ. Λυδία Κονιόρδου, που τον είχε απομακρύνει από το Δ.Σ. του ΤΑΠ τον περασμένο Αύγουστο, δήλωσε πως η εμπειρία του θα ενισχύσει το καινούργιο βήμα που πρόκειται να κάνει το ΥΠΠΟ και δήλωσε ικανοποιημένη που «αυτή τη στιγμή υπάρχει μια πολύ καλή εικόνα αύξησης των επισκεπτών στην Ελλάδα».

Την ίδια ώρα, οι τουρίστες φωτογράφιζαν από μακριά τον Ιερό Βράχο, καθώς ήταν κλειστός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή