Η Μέι εξέφρασε τη «βαθιά της ανησυχία» στον Τραμπ για τους δασμούς

Η Μέι εξέφρασε τη «βαθιά της ανησυχία» στον Τραμπ για τους δασμούς

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι διατύπωσε στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τη «βαθιά της ανησυχία» για τους αμερικανικούς δασμούς στις εισαγωγές μετάλλων

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι εξέφρασε τη «βαθιά ανησυχία» της για τις ανακοινώσεις του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλν Τραμπ σχετικά με τα σχέδιά του να επιβάλει τελωνειακούς δασμούς στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου, έγινε σήμερα γνωστό από τη Ντάουνινγκ Στριτ.

Η επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης συνομίλησε στο τηλέφωνο με τον Αμερικανό πρόεδρο στον οποίο «επισήμανε τη βαθιά μας ανησυχία σχετικά με τις προσεχείς ανακοινώσεις του αναφορικά με την επιβολή τελωνειακών δασμών στον χάλυβα και το αλουμίνιο, υπογραμμίζοντας ότι η ανάληψη πολυμερούς δράσης είναι το μοναδικό μέσο για την επίλυση του προβλήματος της υπερβάλλουσας παραγωγικής ικανότητας προς το συμφέρον όλων των πλευρών», είπε ένας εκπρόσωπος τύπου από το γραφείο της Τερέζας Μέι.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή