Tο πρώτο trailer της τελευταίας σεζόν «House of Cards» χωρίς τον Κέβιν Σπέισι προβλήθηκε στα Oscars…

Tο πρώτο trailer της τελευταίας σεζόν «House of Cards» χωρίς τον Κέβιν Σπέισι προβλήθηκε στα Oscars…

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο trailer για την έκτη και τελευταία σεζόν του «House of Cards» -το πρώτο χωρίς τον Κέβιν Σπέισι- κυκλοφόρησε στη διάρκεια της τελετής απονομής των φετινών Βραβείων Όσκαρ.

Το διάρκειας 30 δευτερολέπτων teaser ξεκινά με τη βαβούρα του Λευκού Οίκου, με την κάμερα να κινείται ανάμεσα στους διαδρόμους, πριν καταλήξει στο Οβάλ Γραφείο. Κι εκεί αντί για τον Frank Underwood, βλέπουμε την Claire Underwood (Ρόμπιν Ράιτ), που κοιτάζοντας προς την κάμερα λέει: «We're just getting started» [σ.σ. Μόλις αρχίσαμε].

Μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και την απόλυση του ηθοποιού από την σειρά, οι γυναίκες φαίνεται πως ''παίρνουν'' την εξουσία με την Σιδηρά Κυρία να αναλαμβάνει τα ηνία και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η πρώτη προβολή του trailer έγινε την μεγάλη βραδιά, αφού κάλλιστα μπορεί να εκληφθεί ως μια ένδειξη ''συμπαράστασης'' στο κίνημα  ''Time's Up'', που δημιουργήθηκε από τις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ μετά το σκάνδαλο Γουάϊνστιν.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις γύρω από την βραδιά των Oscars στο mustonline.gr.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή