Ο δήμαρχος της Μόσχας ζήτησε συγνώμη από την Ξένια Σαμπτσάκ για την επίθεση που δέχθηκε

Ο δήμαρχος της Μόσχας ζήτησε συγνώμη από την Ξένια Σαμπτσάκ για την επίθεση που δέχθηκε

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η γνωστή ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια και υποψήφια για την ρωσική προεδρία Ξένια Σαμπτσάκ δήλωσε ότι ο δήμαρχος της Μόσχας Σερεγκέο Σομπιάνιν την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε συγγνώμη για την επίθεση που δέχθηκε από συνεργάτη του δημοτικού συμβούλου του Δήμου της Μόσχας.

«Πρέπει να αναγνωρίσω ότι η πρωτοβουλία αυτή μου προκαλεί βαθύ σεβασμό» έγραψε η Σαμπτσάκ στον λογαριασμό της στο Instagram, για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον δήμαρχο της Μόσχας.

Επίσης έγραψε ότι το τηλεφώνημα από τον δήμαρχο δείχνει ότι «οι ανώτατοι αξιωματούχοι της Ρωσίας άρχισαν να συνειδητοποιούν, ότι η εκτός νόμου και χουλιγκανική δυσφήμιση των παραγόντων της αντιπολίτευσης είναι κάτι το μη φυσιολογικό».

Η Σαμπτσάκ δήλωσε ότι ευχαρίστησε τον Σομπιάνιν.

Την Κυριακή, η υποψήφια της αντιπολίτευσης δέχθηκε επίθεση από άνδρα, ο οποίος την ώρα που έβγαινε από εκδήλωση που έγινε προς τιμήν της 87ης επετείου των γενεθλίων του Μιχαήλ Γκρομπατσόφ, της έριξε ένα ποτήρι νερό λέγοντάς της «αυτό είναι για τον Ζιρινόφσκι». Ο άνδρας συνελήφθη.

Μετά το συμβάν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Μόσχας Αλεξέι Σαπόσνικοφ ζήτησε συγνώμη καθώς είχε μεταδοθεί ότι είναι συνεργάτης του. Στον λογαριασμό του στο Facebook, o Σαόσνικοφ έγραψε ότι ο άνδρας που επιτέθηκε δεν εργάζεται στην κυβέρνηση της Μόσχας ούτε είναι συνεργάτης του, αλλά ήταν έκανε την πρακτική του στην Κυβέρνηση Μόσχας.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή