Flashback στην 6η Μαρτίου

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 6η Μαρτίου-1

O Αμερικανός ηθοποιός Έλιοτ Γκάουλντ μαζί με τον μεγιστάνα και νυν Αμερικανό προέδρο Ντόναλντ Τραμπ και την Αμερικανίδα ηθοποιό Μάρλα Μέιπλς σε έναν αγώνα των New York Knicks με τους Phoenix Suns, στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν, στη Νέα Υόρκη, το 1991. (AP Photo/Steve Freeman)

Flashback στην 6η Μαρτίου-2

Ο Χέλμουτ Κολ εκλέγεται καγκελάριος της Δυτικής Γερμανίας και πανηγυρίζει μαζί με τους οπαδούς του στα κεντρικά γραφεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, στη Βόννη, το 1983. O Κολ υπήρξε ο μέχρι σήμερα μακροβιότερος καγκελάριος της Γερμανίας κατά τη μεταπολεμική περίοδο, κυβερνώντας τη χώρα από τα τέλη του 1982 μέχρι και το 1998. Εντούτοις, το ρεκόρ μακροβιότητας στον θώκο του καγκελάριου διεκδικεί πλέον με σημαντικές αξιώσεις η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, η οποία θα ξεπεράσει τον Κολ, αν διατηρήσει τη θέση της μέχρι τον Νοέμβριο του 2021. (AP Photo)

Flashback στην 6η Μαρτίου-3

Ένας εμφανώς φοβισμένος Γερμανός πολίτης σηκώνει λευκή σημαία και παραδίνεται μαζί με τη σύζυγο και τον γιο του στους προελαύνοντες στρατιώτες του αμερικανικού στρατού, στην πόλη Τριρ της Γερμανίας, το 1945. (AP Photo)

Flashback στην 6η Μαρτίου-4

Την περίοδο του Μακαρθισμού και των γενικότερων συλλογικών φοβιών στις ΗΠΑ αναφορικά με τον «κόκκινο τρόμο», η σημαία της Σοβιετικής Ένωσης κυματίζει μεσίστια στο κτίριο που στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της σοβιετικής αντιπροσωπείας στον ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη, μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Ιωσήφ Στάλιν, το 1953. (AP Photo/Dan Grossi)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή