Eφυγε από τη ζωή ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης

Eφυγε από τη ζωή ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πένθος βυθίστηκε το κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κώστας Κουτσοκούμνης απεβίωσε πριν από λίγο σε ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία, έπειτα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο. Τον περασμένο Αύγουστο έχασε την θυγατέρα του Έλμα η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 χρόνων μετά από 11χρονη μάχη με την επάρατη νόσο.

Το 2015 ορίστηκε από FIFA και UEFA επιτετραμμένος τους για το ελληνικό ζήτημα που είχε προκύψει και αφορούσε παρεμβάσεις της Πολιτείας στην ΕΠΟ.

Τον Αύγουστο του 2017 είχε βιώσει μία ανείπωτη τραγωδία, όταν είχε χάσει την κόρη του Έλμα σε ηλικία 33 ετών από την ίδια ασθένεια.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1956. Κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου της ΚΟΠ και μέλους επιτροπής των εθνικών ομάδων την περίοδο 1994-1995.

Εξελέγη στην Προεδρία της ΚΟΠ για πρώτη φορά το 2001. Από το 2011 η θητεία του έγινε τετραετής. Συνολικά βρισκόταν στη θέση του προέδρου 14 χρόνια. Εκτός από πρόεδρος της ΚΟΠ, ήταν και εκπρόσωπος της UEFA HatTrick Committee, βοηθώντας την ομοσπονδία σε διάφορα πολιτειακά θέματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή