Ποιος έκλεψε το Οσκαρ της Φράνσις ΜακΝτόρμαντ

Ποιος έκλεψε το Οσκαρ της Φράνσις ΜακΝτόρμαντ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα «περίεργο» περιστατικό έλαβε χώρα στο περιθώριο της 90ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, καθώς ένας άντρας «βούτηξε» το χρυσό αγαλματίδιο της Αμερικανίδας ηθοποιού Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, η οποία βραβεύτηκε με το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι».

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, η Αμερικανίδα ηθοποιός βρισκόταν σε ένα πάρτι μετά την τελετή, όταν κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι το χρυσό της αγαλματίδιο είχε «κάνει φτερά» από το τραπέζι στο οποίο καθόταν. Αμέσως, ειδοποίησε την ασφάλεια του χώρου, η οποία εντόπισε σχετικά εύκολα τον δράστη, με τη βοήθεια ενός φωτογράφου.

O δράστης της κλοπής ήταν ο Τέρι Μπράιαντ, ο οποίος μάλιστα πρόλαβε να τραβήξει και βίντεο, κρατώντας στα χέρια του το αγαλματίδιο και φιλώντας το, προτού τελικώς συλληφθεί. Η εγγύηση για τον 47χρονο ορίστηκε στο ποσό των 20.00 δολαρίων.

«Η Φραν και το Οσκαρ είχαν μια ευτυχισμένη επανένωση και απολαμβάνουν μαζί ένα μπέργκερ», δήλωσε εκπρόσωπος της ηθοποιού στο USA Today.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή