Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία 29χρονου έπειτα από έξι χρόνια

Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία 29χρονου έπειτα από έξι χρόνια

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία ενός 29χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος είχε βρεθεί στις 21 Σεπτεμβρίου 2012 θανάσιμα τραυματισμένος μέσα σε αυτοκίνητο στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστες είναι ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης και ένας άγνωστος ως φυσικοί αυτουργοί, καθώς και μία 28χρονη Ελληνίδα ως συνεργός τους.

Ο 29χρονος είχε βρεθεί νεκρός στη θέση του οδηγού φέροντας τραύματα από πυροβόλο όπλο. Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, το αυτοκίνητο το είχε προσεγγίσει μοτοσυκλέτα με δύο επιβάτες,  ο συνεπιβάτης της οποίας, πυροβόλησε το θύμα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, το θύμα είχε έρθει στη χώρα μας με σκοπό να συναντηθεί με γυναίκα που είχε γνωρίσει μέσω ιστοσελίδας κοινωνικού δικτύου και την ημέρα του εγκλήματος, είχε μεταβεί στην περιοχή του Περιστερίου σε προσυμφωνημένο ραντεβού.

Οπως προέκυψε από την έρευνα, το συγκεκριμένο προφίλ είχε δημιουργηθεί, με ψευδή στοιχεία, από γυναίκα, τον χειρισμό του οποίου όμως είχε αναλάβει ο 38χρονος δράστης.

Ακόμη, εξακριβώθηκε ότι η γυναίκα που επικοινωνούσε τόσο τηλεφωνικά όσο και με γραπτά μηνύματα με το θύμα προκειμένου να ορίσει το ραντεβού, ήταν η 28χρονη πάντα καθ’ υπόδειξη του 38χρονου.

Ο 38χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σωρεία εγκληματικών πράξεων μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονία, δύο  απόπειρες ανθρωποκτονίας, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση, κλοπές και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κυρία ανάκριση. Σε βάρος των κατηγορουμένων εκδόθηκαν εντάλματα και συνελήφθησαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή