ΝΔ για διορισμό Κουτεντάκη: Δυσανεξία του ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι δεν ελέγχει

ΝΔ για διορισμό Κουτεντάκη: Δυσανεξία του ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι δεν ελέγχει

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Επίθεση στον πρόεδρο της Βουλής και την κυβέρνηση για την τοποθέτηση του Φραγκίσκου Κουτεντάκη στο Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.

 
«Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής είναι ενδεικτικές της αντίληψης του ΣΥΡΙΖΑ για τις ανεξάρτητες υπηρεσίες και Αρχές, αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου της Πειραιώς, στην οποία προιστίθεται:
 
«Για το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, το οποίο εξ ορισμού πρέπει να επισημαίνει από αμερόληπτη θέση τις αστοχίες στην οικονομική πολιτική της εκάστοτε Κυβέρνησης, ο κ. Βούτσης δήλωσε απροκάλυπτα ότι δεν έψαχνε για πρόσωπα με τεχνοκρατική κατάρτιση και κυρίως αμεροληψία. 
 
Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι επέλεξε τον κ. Κουτεντάκη, σημαίνον στέλεχος του κόμματός του, ακριβώς επειδή συμφωνεί με τις απόψεις του.
 
Είναι πλέον γνωστή σε όλους η δυσανεξία που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε οποιονδήποτε φορέα δεν ελέγχει απόλυτα, αλλά πλέον έχουν χαθεί ακόμη και τα προσχήματα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή