Κατεπείγουσα έφεση ΠΑΟΚ και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Κατεπείγουσα έφεση ΠΑΟΚ και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eφεση με τη μορφή του κατεπείγοντος κατέθεσε χθες το απόγευμα ο ΠΑΟΚ, με την προοπτική η εκδίκασή της να γίνει αμέσως μέσα στην εβδομάδα ώστε η απόφαση να εκδοθεί πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ και αν είναι ευνοϊκή, να ανοίξει η Τούμπα και να γίνει το παιχνίδι με την παρουσία φιλάθλων.

Η βασική επιδίωξη είναι να πέσει η πρωτόδικη ποινή, να επιστραφούν οι τρεις βαθμοί και να κατακυρωθεί υπέρ του το ματς που δεν έγινε με τον Ολυμπιακό ή έστω να αποφασιστεί η διεξαγωγή του, σενάριο που μπορεί να ξαναφέρει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας και να του δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου, ειδικά εάν επικρατήσει την Κυριακή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η πίεση επώνυμων και απλών οπαδών του «Δικέφαλου του Βορρά» κορυφώνεται και εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδα. Εκτός από τις δημόσιες τοποθετήσεις πολιτικών που πολιτεύονται στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν στη διάρκεια της εβδομάδας πολλές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας.

Εξω από την ΕΡΤ 3

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γέμισαν με φέιγ βολάν την πόλη και οργάνωσαν χθες δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, η πρώτη έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη και η δεύτερη έξω από την ΕΡΤ 3, όπου η παρουσία τους εκεί και τα συνθήματα προκάλεσαν τη διακοπή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Κατά τα φαινόμενα, οι αντιδράσεις διαμαρτυρίας ήταν η αιτία που ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ανέβαλε την παρουσία του σε εκδήλωση στο δημαρχείο της πόλης.

Θέση παίρνουν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως ο Βαρέλα που έκανε δύο αναρτήσεις. «Μπορούν να μας κλέψουν βαθμούς, αλλά ποτέ δεν θα μου κλέψουν το κίνητρο», ήταν η πρώτη και «Φωνάζω, κλαίω, πέφτω κάτω από φάουλ, μας κλέβουν βαθμούς, όλοι είναι εναντίον μας, αλλά έχω ακόμη δύο επιλογές: να σταματήσω να παλεύω και να δώσω δικαίωμα σε όσους μας μισούν ή να συνεχίσω να παλεύω μέχρι εσχάτων γιατί ακόμη πιστεύω. Πάμε!» η δεύτερη.

«Ακόμα σκέφτομαι το τι έγινε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη σημερινή παράξενη κατάσταση… Θα υποδεχθούμε την ΑΕΚ την άλλη εβδομάδα και θέλουμε τη νίκη για να επιστρέψουμε στην κορυφή», έγραψε από την πλευρά του ο Μακ.

• Ο Ουάρντα κλήθηκε ξανά στην Εθνική Αιγύπτου και θα παίξει στα φιλικά με την Πορτογαλία και την Ελλάδα, στοχεύοντας να είναι παρών στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή