Εξι τεστ παραμονής στον Ολυμπιακό για τους παίκτες του

Εξι τεστ παραμονής στον Ολυμπιακό για τους παίκτες του

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ μοιάζει να είναι ο ρεαλιστικός στόχος του Ολυμπιακού στις έξι αγωνιστικές που απομένουν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Στα παιχνίδια αυτά θα είναι η τελευταία ευκαιρία των παικτών των «ερυθρόλευκων» προκειμένου να αποδείξουν πως αξίζουν μία θέση στο δυναμικό της επόμενης περιόδου. Αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι θεωρείται δεδομένο ότι θα δρομολογηθούν πολλές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «Πειραιωτών».

Μάλιστα, ήδη διέρρευσε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα.

Οπως μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης της Γαλλίας, ο Μοχάμεντ Μαντί Καμαρά θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 21 ετών μέσος της Αζαξιό ήταν στο μικροσκόπιο των «Πειραιωτών» εδώ και ένα χρόνο. Οπως τονίστηκε σε ρεπορτάζ από τη Γαλλία, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το τυπικό μέρος της μεταγραφής του και το καλοκαίρι θα ενταχθεί στο δυναμικό τους.

Ο Καμαρά αποτελεί επιλογή του Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος είχε εντοπίσει και τον Παπ Αμπου Σισέ, επίσης στην Αζαξιό. Πηγές από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ο παίκτης βρέθηκε στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες και υπέγραψε συμβόλαιο μακράς διάρκειας με τον Ολυμπιακό, με την Αζαξιό να εισπράττει ένα σημαντικό ποσό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Παράλληλα, στην παρούσα φάση ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα πως ο Οσκαρ Γκαρθία θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πειραιά και στην επόμενη περίοδο.

Δίχως άλλο, θα καθορίσουν πολλά οι υπόλοιποι έξι αγώνες έως το τέλος της φετινής περιόδου, με αντιπάλους τον Πλατανιά την Κυριακή στα Χανιά (ώρα έναρξης 15.00), τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, τον ΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, τον Παναιτωλικό στο Φάληρο και τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ηπειρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή