Εξηγήσεις από τη διοίκηση της ΕΡΤ ζητεί το Ποτάμι

Εξηγήσεις από τη διοίκηση της ΕΡΤ ζητεί το Ποτάμι

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξηγήσεις για τη διακοπή της εκπομπής της Εύης Κυριακοπούλου και τη συνεπακόλουθη μη προβολή επτά συνεντεύξεων ζητά με ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

«Κατρίνα Βρανά stand up comedy. Μαρία Ευθυμίου καθηγήτρια στο Καποδιστριακό. Στάθης Καλύβας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Στρατής Παττακός καρδιοχειρουργός. Ανδρέας Πετρουλάκης πολιτικός σκιτσογράφος. Στέλιος Ράμφος συγγραφέας. Μελίνα Τανάγρη τραγουδοποιός. Ποιος από αυτούς τους επτά ενόχλησε την Διοίκηση της ΕΡΤ;

Αυτό το ερώτημα πλανάται στην Μεσογείων μετά το κόψιμο της εκπομπής της Εύης Κυριακοπούλου. Όπως κατήγγειλε η ίδια η δημοσιογράφος με ανάρτηση της στο Facebook η Διοίκηση της ΕΡΤ της ανακοίνωσε ότι δεν θα προβάλει τις συνεντεύξεις που έχει παραδώσει με αυτά τα 7 πρόσωπα. Η ΕΡΤ οφείλει να δώσει εξηγήσεις για το κόψιμο επεισοδίων τα οποία έχουν παραδοθεί και πληρωθεί. Αν το συνδυάσουμε με το γεγονός ότι κάποια από αυτά τα πρόσωπα ενοχλούν με το λόγο τους και την δουλειά τους, τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η υπόθεση μεγαλώνει και παίρνει διαστάσεις λογοκρισίας.». αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Χθες η δημοσιογράφος Εύη Κυριακοπούλου με ανάρτησή της στο facebook αναφέρθηκε στη διακοπή της εκπομπής της κάνοντας λόγο για «τουλάχιστον αναξιοπρεπή» συμπεριφορά εις βάρος της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή