Λέμε αντίο στην εβδομάδα μόδας με αυτά τα ”φρέσκα” fashion tips …

Λέμε αντίο στην εβδομάδα μόδας με αυτά τα ”φρέσκα” fashion tips …

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι γεύση μας άφησε το Παρίσι; Φτάσαμε αισίως στο φινάλε ενός μήνα γεμάτου μόδα και νέες τάσεις και στην τελευταία στάση στην Πόλη του Φωτός ''εντοπίσαμε'' όλες τις ''φρέσκιες'' προτάσεις που είδαμε στους δρόμους.

Οι σταρ της μόδας υιοθέτησαν με τον δικό τους τρόπο παλιά και καινούργια trends και εμείς καταγράψαμε όλα όσα θα φοράμε την Άνοιξη.

  • Μπορεί το καρό να είναι το κυρίαρχο μοτίβο της σεζόν, αλλά το πουά έκανε δειλά-δειλά την εμφάνισή του σε στιλιστικές λεπτομέρειες και αξεσουάρ ως το νέο αγαπημένο print των style-setters.
  • Φυσικά τα ''άσχημα'' αθλητικά παπούτσια είναι ο βασιλιάς της εποχής, ξεκινώντας από τα Arclight sneakers του οίκου Louis Vuitton, που οι διάσημες fashionistas δεν δίστασαν να συνδυάσουν ακόμα και με τα chic φορέματά τους.
  • Η κλασσική καμπαρντίνα του οίκου Burberry επέστρεψε. Είτε την προτιμήσεις στο διαχρονικό μπεζ χρώμα είτε με το καρό μοτίβο που την επανακυκλοφόρησε ο οίκος δεν θα χάσεις.
  • Τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου με cat-eye σκελετό και κατά προτίμηση σε κόκκινο χρώμα, τα οποία δεν άργησαν να συμπεριλάβουν στις συλλογές τους και τα καταστήματα γρήγορης μόδας.

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή