Μήνυση κατά του Τραμπ κατέθεσε η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Μήνυση κατά του Τραμπ κατέθεσε η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυση σε βάρος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κατέθεσε η ηθοποιός αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, κατηγορώντας τον ότι δεν έβαλε ποτέ την υπογραφή του στο μεταξύ τους συμβόλαιο εχεμύθειας, με αποτέλεσμα η ίδια να έχει το ελεύθερο να μιλάει για τη σχέση τους την περίοδο 2006 – 2007, καθώς το συμβόλαιο δεν έχει καμία ισχύ.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά μέσω του δικηγόρου της η Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, η ίδια και ο δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κόεν, υπέγραψαν την επίμαχη συμφωνία λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές, όμως ο ίδιος δεν έβαλε ποτέ την υπογραφή του σε αυτή.

Η ηθοποιός ισχυρίζεται στην αγωγή της πως είχε σχέση με τόν Αμερικανό πρόεδρο πριν από μερικά χρόνια, τονίζοντας ότι κατά την προεκλογική περίοδο, όταν πολλές γυναίκες άρχισαν να ισχυρίζονται δημόσια ότι είχαν σχέσεις με τον τότε υποψήφιο πρόεδρο, ο Κόεν την προσέγγισε, ζητώντας της να μην πράξει και εκείνη το ίδιο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το κείμενο της μήνυσης, o Κόεν προθυμοποιήθηκε να δώσει 130.000 δολάρια στην ηθοποιό, για να μην μιλήσει δημόσια για το θέμα, παρότι δεν υπήρχε ακόμη κάποια νομική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία να απαγόρευε στην Κλίφορντ να προβεί σε δημόσιες αποκαλύψεις. Επιπλέον, σημειώνει ότι ο δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου έχει συνεχίσει τις προσπάθειες του να κάνει την ηθοποιό να σωπάσει, πραγματοποιώντας την τελευταία στις 27 Φεβρουαρίου. «Για να είμαστε ξεκάθαροι, οι προσπάθειες εκφοβισμού της κ. Κλίφορντ, ώστε να σωπάσει και να προστατευτεί ο κ. Τραμπ, συνεχίζονται αμείωτες», συνεχίζει η μήνυση.

Συγκεκριμένα, λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές του 2016, ο Κόεν δημιούργησε μία ιδιωτική Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, ώστε να εξαγοράσει τη σιωπή της Κλίφορντ, είχε αναφέρει η εφημερίδα Wall Street Journal τον Ιανουάριο.

Παρότι ο Κόεν παραδέχθηκε τον περασμένο μήνα ότι έδωσε τα 130.000 δολάρια στην Κλίφορντ, σημείωσε ακολούθως ότι ούτε η προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ, ούτε το Trump Organization, έλαβαν μέρος στη συναλλαγή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή