Ντόναλντ Τραμπ: Ακυρη η συμφωνία εμπιστευτικότητας για την πορνοστάρ

Ντόναλντ Τραμπ: Ακυρη η συμφωνία εμπιστευτικότητας για την πορνοστάρ

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Μήνυση κατέθεσε η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς κατά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, επικαλούμενη πως η συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει είναι ανίσχυρη, με αποτέλεσμα να αξιώνει να μιλήσει δημοσίως για τη σχέση της με τον Τραμπ. Στη μήνυση αναφέρεται πως ο δικηγόρος του Τραμπ, και όχι ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος, υπέγραψε τη συμφωνία εμπιστευτικότητας, με αποτέλεσμα να θεωρείται άκυρη και να μην παράγει έννομες συνέπειες.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει αρνηθεί ότι διατηρούσε δεσμό με την Ντάνιελς. Η πορνοστάρ, όμως, ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με τον Τραμπ από το 2006 έως και τα τέλη του 2007. Το παράνομο ζεύγος φέρεται να συναντιόταν στο θέρετρο της λίμνης Τάχοου στη Νεβάδα, καθώς και στο πολυτελές ξενοδοχείο Μπέβερλι Χιλς.

Σε συνέντευξή της σε σκανδαλοθηρικό περιοδικό το 2011, η Ντάνιελς διηγείται ότι η σχέση της με τον Τραμπ ξεκίνησε σε θέρετρο γκολφ της λίμνης Τάχοου, λίγο καιρό μετά τη γέννηση του γιου του με τη Μελάνια, Μπάρον.

Οι Δημοκρατικοί του Τέξας

Στο μεταξύ, νέα προβλήματα δημιουργεί στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα η μεγάλη συσπείρωση Δημοκρατικών ψηφοφόρων στην πολιτεία του Τέξας.

Η μεγάλη προσέλευση στα εκλογικά τμήματα της πολιτείας για τις προκριματικές εκλογές του Δημοκρατικού Κόμματος έδειξε ότι η αντιπολίτευση είναι έτοιμη να στερήσει από τους Ρεπουμπλικανούς την πλειοψηφία του Κογκρέσου. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, περισσότεροι από 1 εκατομμύριο κάτοικοι του Τέξας ψήφισαν στις προκριματικές – σχεδόν διπλάσιοι από τις τελευταίες τέτοιες εκλογές του 2014. Η πολιτεία του Τέξας θα κληθεί να αναδείξει τα μέλη του Κογκρέσου στις ενδιάμεσες εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου.

Ο ενθουσιασμός των Δημοκρατικών ψηφοφόρων προκαλεί την έντονη ανησυχία στελεχών των Ρεπουμπλικανών, οι οποίοι φοβούνται επανάληψη των εξελίξεων στις επαναληπτικές εκλογές της Βιρτζίνια για το Κογκρέσο πέρυσι, όταν η παραδοσιακά συντηρητική πολιτεία ανέδειξε Δημοκρατικούς υποψηφίους, καθώς και Δημοκρατικό κυβερνήτη.

Οι Δημοκρατικοί πρέπει να κερδίσουν δύο έδρες στη Γερουσία και 24 έδρες στη Βουλή των Αντιπροσώπων για να ανατρέψουν την πλειοψηφία των Ρεπουμπλικανών. Οι σφυγμομετρήσεις δείχνουν ότι οι εύποροι και μορφωμένοι ψηφοφόροι αστικών περιοχών του Τέξας, όπως είναι το Χιούστον και το Ντάλας, έχουν στραφεί μακριά από τους Ρεπουμπλικανούς, προτιμώντας τους Δημοκρατικούς υποψηφίους.

«Το φαινόμενο Τραμπ αρχίζει να γίνεται αισθητό. Οι ακραίες, συντηρητικές θέσεις του προέδρου σε θέματα όπως η μετανάστευση και η οπλοκατοχή απομακρύνουν από το κόμμα μας τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους των προαστίων, οι οποίοι είναι αναγκαίοι σε κάθε εκλογική νίκη», λέει ο Ρεπουμπλικανός εκλογικός αναλυτής Τζο Μπρέτελ στο Χιούστον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή