Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία της Ενωσης Αστυνομικών μετά τα επεισόδια σε συμβολαιογραφικό γραφείο

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία της Ενωσης Αστυνομικών μετά τα επεισόδια σε συμβολαιογραφικό γραφείο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν, το πρωί, μέλη της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης.

Διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες εργασίες των ενστόλων με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια σε συμβολαιογραφικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια κινητοποίησης συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς, όπου τραυματίστηκαν έξι συνάδελφοί τους, οι οποίοι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ενωσης, υπέστησαν μικροεκδορές και μεταφέρθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Για τα παραπάνω επεισόδια, όπως γνωστοποίησε η Αστυνομία, σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, στην ίδια ανακοίνωση, η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τα παραπάνω επεισόδια εις βάρος όσων συμμετείχαν σ' αυτά, ενώ τάσσεται «κατά των πλειστηριασμών», επισημαίνοντας ότι «η Αστυνομία δεν πρέπει να έχει σε καμία περίπτωση το ρόλο του σάκου του μποξ ανάμεσα στους πολίτες και την Κυβέρνηση».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή