Στον «αέρα» οι εκλογές για την ανάδειξη Συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής

Στον «αέρα» οι εκλογές για την ανάδειξη Συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον αέρα βρίσκονται τούτη την ώρα οι προγραμματισμένες για την ερχόμενη Κυριακή εκλογές του Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη συνέδρων. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο οι περίπου 2.800 που έχουν δηλώσει υποψηφιότητα να οριστούν τελικά «αριστίνδην» σύνεδροι χωρίς την πραγματοποίηση αρχαιρεσιών, λόγω προβλημάτων στο μητρώο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» τα σχετικά προβλήματα γνωστοποίησε ένα πρόσωπο «κοινής αποδοχής» όπως λέγεται, ο κ. Νότης Παρασκευόπουλος, υπεύθυνος του Δικτύου που εντόπισε σχετικά προβλήματα στις λίστες. Τούτη την ώρα υπάρχουν επαφές μεταξύ των κορυφαίων στελεχών του Κινήματος για να βρεθεί η λύση στα προβλήματα που έχουν ανακύψει την τελευταία στιγμή, με τα ενδεχόμενα να είναι όλα ανοικτά. Μέχρι χθες παντως κορυφαίες πηγές δήλωναν την αισιοδοξία τους αφού τα εγγεγραμμένα μέλη έφθαναν τις 130.000. Η στάση των κορυφαίων στελεχών του Κινήματος αναμένεται να αποκρυσταλλωθεί τις επόμενες ώρες. Αυτό που πρέπει να θεωρείται βέβαιο είναι πως η πιθανότητα ορισμού των περίπου 2.800 συνέδρων θα φέρει την αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη, ο οποίος εξ αρχής ήταν στην τελείως αντίθετη γραμμή, της εκλογής όλων των συνέδρων από την βάση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή