Νέο διοικητικό συμβούλιο για την Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος

Νέο διοικητικό συμβούλιο για την Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το διοικητικό συμβούλιο της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος, συγκροτήθηκε σε σώμα, σε συνέχεια της σχετικής απόφασης της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της τράπεζας.

Η νέα ισχυρή διοικητική ομάδα της Επενδυτικής Τράπεζας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αποτελείται από έμπειρα στελέχη στον χώρο των τραπεζών και των επενδύσεων και θα βελτιώσει σημαντικά την διοικητική λειτουργία της τράπεζας, υπό τον πρόεδρο, Αβραάμ Γούναρη, και τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Μιχαήλ Ανδρεάδη. Η διοίκηση πλαισιώνεται από δύο αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους, τον Αιμίλιο Στασινάκη και τον 'Αγγελο Σαπρανίδη.

Επιπλέον, το διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από στελέχη εγνωσμένου κύρους στην αγορά, όπως ο Κλεόβουλος Αλεξάνδρου ως μη εκτελεστικό μέλος και οι κ.κ. Χαρίτων Κυριαζής, Παναγιώτης Ταμπούρλος και Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, ως ανεξάρτητα – μη εκτελεστικά μέλη.

Η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος έχει ως εξής:

1. Αβραάμ Γούναρης – πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος

2. Μιχαήλ Ανδρεάδης – αντιπρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος

3. Αιμίλιος Στασινάκης – αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος

4. 'Αγγελος Σαπρανίδης – αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος

5. Κλεόβουλος Αλεξάνδρου – μη εκτελεστικό μέλος

6. Χαρίτων Κυριαζής – ανεξάρτητο / μη εκτελεστικό μέλος

7. Παναγιώτης Ταμπούρλος – ανεξάρτητο / μη εκτελεστικό μέλος

8. Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης – ανεξάρτητο / μη εκτελεστικό μέλος.

Ο πρόεδρος της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος, Αβραάμ Γούναρης, καλωσόρισε τα νέα μέλη του Δ.Σ και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους, επισημαίνοντας ότι «η Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος είναι σε θέση να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις του μέλλοντος».

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Μιχαήλ Ανδρεάδης, υπογράμμισε ότι «θα εργαστούμε όλοι συντεταγμένα για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος, προς όφελος των μετόχων, των πελατών και των εργαζομένων της. Στόχος μας είναι να συνδράμουμε, στο πλαίσιο του ρόλου και των λειτουργιών μας, στην υλοποίηση της στρατηγικής επιλογής του μετόχου μας, για την επιτυχή διαδικασία και ολοκλήρωση της πώλησης της τράπεζας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή