Αγριογούρουνα στα ανοιχτά του Ιονίου (Βίντεο)

Αγριογούρουνα στα ανοιχτά του Ιονίου (Βίντεο)

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφωνοι έμειναν τρεις ερασιτέχνες ψαράδες από την Ηλεία όταν κατά τη διάρκεια του ψαρέματος στην περιοχή του Κυλλήνιου Κόλπου στο Ιόνιο εντόπισαν αντί για συναγρίδες δύο αγριογούρουνα να κολυμπούν δίπλα στη βάρκα τους. 

Οι ψαράδες ανήρτησαν σχετικό βίντεο στο Youtube, το οποίο δείχνει τα δύο ζώα να κολυμπούν στα ανοιχτά περίπου δύο ναυτικά μίλια από την ακτή. Φαίνονταν να είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους. Οπως δήλωσε ένας από τους ψαράδες στον ιστότοπο apokalypseis.com, τα αγριογούρουνα φαίνεται να είχαν χάσεις τον προσανατολισμό τους, ενώ μετά την έκπληξή τους οι τρεις ψαράδες αποφάσισαν να τα βοηθήσουν να βγουν στην ακτή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να βγάλουν τα αγριογούρουνα στην στεριά και να τα επιστρέψουν σε φάρμα ιδιώτη όπου και ανήκαν. «Μάθαμε ότι ανήκαν σε φάρμα ιδιώτη και ότι είχαν μπει μέσα στη θάλασσα επειδή φοβήθηκαν κάποια σκυλιά που τα κυνήγησαν», δήλωσε χαρακτηριστικά.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή