ΑΤΤΙCA BANK: Ενημέρωση για τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων

ΑΤΤΙCA BANK: Ενημέρωση για τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

(άρθρο 11 και 1 του Ν.2472/1997 και Απόφαση 134/2017 της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα)

Η ανώνυμη τραπεζική εταιρεία με την επωνυμία «ΑΤΤΙCA BANK AΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Ομήρου 23, (Τ.Κ. 106 72), (στο εξής «Τράπεζα») προέβη σε τιτλοποίηση και μεταβίβαση χαρτοφυλακίου (καταγγελμένων μέχρι την 31-03-2017 και 20 ληξιπρόθεσμων για τα οποία είχαν ληφθεί αποφάσεις καταγγελίας με ημερομηνία 31-03-2017) δανείων της και πιστώσεων κατ’ εφαρμογή του Ν. 3.156/2003 στην εταιρεία ειδικού σκοπού (SPV) με την επωνυμία «ARTEMIS SECURITISATION S.A.» που εδρεύει στο Λουξεμβούργο (στο εξής «SPV S.A.»).

Κατ’ ακολουθία η Τράπεζα ενημερώνει τα φυσικά πρόσωπα που συνδέονται με τις ανωτέρω απαιτήσεις με οποιαδήποτε ιδιότητα [όπως, ενδεικτικά, οφειλέτες/συνοφειλέτες, εγγυητές, εμπράγματοι οφειλέτες, ειδικοί ή καθολικοί διάδοχοι των ανωτέρω, αντίκλητοι ή πληρεξούσιοι των ανωτέρω, δικηγόροι τους ή μη, δικαστικοί επιμελητές, καθώς και πρόσωπα κατά των οποίων είναι δυνατό να προβληθεί δικαίωμα για την είσπραξη της απαίτησης (π.χ. τρίτοι στα χέρια των οποίων δυνατό να επιβληθεί κατάσχεση ή κατά των οποίων δυνατό να επιβληθεί δικαίωμα συμψηφισμού), εταίροι νομικών προσώπων ή νομικών οντοτήτων, μέλη συλλογικών οργάνων διοίκησης αυτών, εκπρόσωποι κλπ], ότι τα προσωπικά τους δεδομένα που αφορούν στις ως άνω απαιτήσεις, θα διαβιβαστούν στο πλαίσιο τιτλοποίησης/μεταβίβασης των απαιτήσεων κατ’ άρθρο 10 παρ. 21 του Ν.3156/2003 στην «SPV S.A.» και, για λογαριασμό και κατ’ εντολή αυτής, για τον σκοπό της διαχείρισής τους, στην διαχειρίστρια εταιρεία με την επωνυμία «ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΉΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ» κατ’ άρθρο 2 του Ν.4354/2015.

Στη διαβίβαση αυτή είναι δυνατό να περιλαμβάνονται και δεδομένα οφειλετών/συνοφειλετών/εγγυητών, καθώς και προσώπων κατά των οποίων είναι δυνατόν να προβληθεί δικαίωμα προς είσπραξη των απαιτήσεων που αφορούν περιουσιακά τους στοιχεία τηρούμενα στην Τράπεζα (όπως π.χ. καταθετικοί λογαριασμοί) εφόσον η διαβίβαση αυτή είναι αναγκαία για τον σκοπό της τιτλοποίησης/μεταβίβασης των απαιτήσεων και για τον σκοπό της διαχείρισης.

Τα υποκείμενα των δεδομένων μπορούν να ασκούν τα δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης: α) για τον σκοπό της τιτλοποίησης/μεταβίβασης των απαιτήσεων κατ’ άρθρο 10 παρ. 21 του Ν.3156/2003 στην Διεύθυνση Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Εταιρικής Διακυβέρνησης της Τράπεζας, οδός Γκυϊλφόρδου 9, ΤΚ 104 34, Αθήνα και β) για τον σκοπό της διαχείρισης των απαιτήσεων στην διαχειρίστρια εταιρεία με την επωνυμία «ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΉΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ», οδός Μαυρομιχάλη 8, ΤΚ 106 79, Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή