Συγκέντρωση υπέρ των δύο στρατιωτικών στην Ορεστιάδα

Συγκέντρωση υπέρ των δύο στρατιωτικών στην Ορεστιάδα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συλλαλητήριο συμπαράστασης στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ορεστιάδα.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 13:30, στην κεντρική πλατεία της πόλης, με αίτημα την επιστροφή στην Ελλάδα του ανθυπολοχαγού Αγγελου Μητρετώδη και του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, οι οποίοι συνελήφθησαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα την περασμένη εβδομάδα.

Συγκέντρωση υπέρ των δύο στρατιωτικών στην Ορεστιάδα-1

Συγκέντρωση συμπαράστασης για τους δύο στρατιωτικούς πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη. Η συγκέντρωση είχε προγραμματισθεί για τις 14:00, έξω από το τουρκικό προξενείο με πρωτοβουλία κατοίκων της συμπρωτεύουσας με καταγωγή από τον Έβρο, την Ορεστιάδα, τον Διδυμότειχο και άλλες πόλεις της Θράκης.

Στο μεταξύ σε συνέντευξή του στον Σκάι, ο θείος του Δ.Κούκλατζη, Χρήστος, δήλωσε ότι οι γονείς του λοχία δεν είχαν καμία επαφή με το παιδί τους από το επισκεπτήριο της περασμένης Δευτέρας και μέχρι αύριο (στο επόμενο επισκεπτήριο).

Συγκέντρωση υπέρ των δύο στρατιωτικών στην Ορεστιάδα-2

Ο κ. Κούκλατζης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη συγκινητική συμπαράσταση που εισπράττει η οικογένεια, λέγοντας ότι «μας δυναμώνει και μας δίνει αισιοδοξία και ελπίδα». «Ελπίζουμε, περιμένουμε, παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο» ανέφερε.

Συγκέντρωση υπέρ των δύο στρατιωτικών στην Ορεστιάδα-3
Συγκέντρωση υπέρ των δύο στρατιωτικών στην Ορεστιάδα-4

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή