Ποδηλατοπορεία στην Ορεστιάδα για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς

Ποδηλατοπορεία στην Ορεστιάδα για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα συμπαράστασης στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης αλλά και στις οικογένειές τους έστειλε το πρωί της Κυριακής ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας.

Μέλη του Συλλόγου πραγματοποίησαν ποδηλατοπορεία από την κεντρική πλατεία της πόλης με προορισμό το τελωνείο στις Καστανιές.

Οι συμμετέχοντες στην ποδηλατάδα έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους κατοίκους του χωριού και επέστρεψαν στην Ορεστιάδα για να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί.

Ποδηλατοπορεία στην Ορεστιάδα για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς-1

«Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι εδώ εμείς οι γείτονες ζούμε ειρηνικά και αρμονικά και τέτοιες ενέργειες με αυτόν τον τρόπο θα έπρεπε να εκλείπουν. Δεν μιλάμε για κλείσιμο συνόρων σε καμία περίπτωση και ούτε πρόκειται να γίνει, δεν πάμε να πυροδοτήσουμε αλλά να συμπαρασταθούμε για το άδικο στα παιδιά μας», είναι ένα από τα μηνύματα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή